Wednesday 22 November 2017

Zapojení dvojzásuvky

Apr Zdravím, mám dotaz, který sem moc nepatří, ale Vy budete určitě znát odpověď. Potřebuji vyměnit jednoduchou zásuvku za dvojzásuvku. Problém je, že k jednoduché zásuvce vede jen jeden kabel se třem. Nejedná se o návo ale o ukázku z montáže.


Veškerá zapojení musí provádět pouze osoba s. V domě máme ještě staré rozvody elektriky na s dvěma vodiči. Je rozbočení PEN vodiče wagosvorkou v zapojení. Aug Je možné namiesto jednoduchej zásuvky zapojiť dvojitú?


May More from diskuse. Je nutné zjistit zapojení návodu, případně konzultovat s výrobcem! V těchto instalacích jsou jednofázové zásuvky připojeny pouze dvěma vodiči. Fázový (L) vodič je černý, nebo hnědý, . Jul Ak máme elektrickú zásuvku nízko pri zemi a potrebujeme zapojiť na stole prístroj s krátkym elektrickým káblom, decentným riešením je zapojiť elektrickú zásuvku priamo na stole – bez zavadzajúcich káblov. My sme zapájali dvojzásuvku na barový pult, na ktorom sa nachádza kávovar.


Vždy zapojujeme fázový vodič L (černý nebo hnědý) na levou zdířku, nulový vodič N ( modrý) na pravou zdířku a ochranný vodič PE (zelenožlutý) na kolík. Při zapojování je třeba zbát . V krabiččce je jeden kabel přívodní, druhý na vedlejší zásuvku a . Zapojení průběžné dvojzásuvky. Poradíme vám, jak to udělat bezpečně! Ale jak ochranný a nulový vodič? Správně asi nejdříve na kolík a odsud na zdířku pro nulák.


Nový pořad Ondra Kutil tu bude pro všechny ty, kteří nejsou zrovna manuálně zruční, a tak v případě potřeby nebude. Podívejte se a inspirujte se, jak lze zásuvky montovat rychle a snadno. Na pravou svorku zásuvky připojíme modrý pracovní vodič (nulák, střední vodič). Zkontrolujeme zapojení a zapneme jistič.


Tento jediný bude ovládán vypínačem. Instalace nebo výměna zásuvky svépomocí. Elektrické zásuvky jsou v každé domácnosti. Rozdíly mezi jednotlivými typy jsou opravdu velké. Oct První článek o silnoproudu se bude zabývat zapojením zásuvky.


Jak vybrat správnou pánev? Síťového euro kabelu a 3-pinové lichoběžníkového konektoru na 230V. Na základě zkušeností elektrikářů z praxe jsme vyvinuli naše přístroje tak, aby poskytovaly při montáži co největší bezpečnost zapojení i produktivitu práce.


Dvě základní výhody zkracují podstatně montážní čas. Za prvé jsou připojovací svorky orientovány stejným směrem a vedle sebe .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.