Wednesday 22 November 2017

Vesmírný set

Název, Dostupnost, Cena Domovní body. Vesmírná podlaha, neobvyklá, 900. Ochraňuj vesmír, staň se vesmírným strážcem. Obleč si bílou masku, nabij svou zbraň, vem otvírací hodinky a vyraz na hlídku. Díky pistoli vydávající zvukové a světelné efekty a hodinkám vystřelujícím projektily bude hraní ještě zábavnější.


Hraj si na vesmírného hrdinu! Do hodinek se vloží disky, a pomocí páčky na hodinkách, se disky z hodinek vystřelují. Pistole je na baterie: 3x AAA 5V.


Zbraň vydává zvukové a světelné efekty. Set pro malé vesmírné válečníky obsahuje zbraň se zvukovými efekty a masku. Na výběr ze dvou provedení (bílo- modrá, černo - červená). Další slevy pro kluky a pro holky na Kupi. Samolepící dekorace nejen na zeď!


Nabízí zajímavý designový prvek ať již v domácnostech nebo komerčních prostorech. Nebojte se změny, vypadají opravdu úžasně! Skladem za perfektní cenu. Originální dekorace na zed.


Luxusní samolepka na zeď s motivem vesmírný set pro dokonalost vašeho interiéru. Zažij společně se svými kamarády. Určitě si vyberete také další ostatní dřevěné výrobců , , Alltoys. Celke1kusů o průměru od 3cm do 26cm.


Rozměry jsou uvedeny níže mezi dalšími obrázky. Motiv je z fólie vyřezán a přebytečná. Tato klučičí aktovka v jasných barvách a zajímavými vesmírnými motivy pro malé chlapce dodávaná ve 5-dílném setu obsahuje: plný penál (kromě jiného plný kvalitních německých pastelek), pouzdro, peněženku a pytlík na cvičební úbor nebo přezůvky. Byl jsi poslán se svou kosmickou lodí na nebezpečnou misi.


Musíš ubránit rodnou planetu před nepřátelskou civilizací! Stavebnice Sluban jsou vyrobeny v Holandsku. Každé balení obsahuje podrobný návod na . Svíticí samolepící dekorace nejen na zeď SKVĚLÝ BYTOVÝ DOPLNĚK ! Sada obsahuje motýlků o výšce cm.


Svíticí neboli fosforeskující samolepky na stěnu jsou velice oblíbenou bytovou dekorací. Zaži spoločne so svojimi kamarátmi. Detský motýlik a traky sú ušité z veľmi exkluzívnej bavlnenej látky , podlepené vlizelínom - motýlik je na suchý zips - traky sú vzadu v tvare Y, ukončené gumou, pre pohodlné nose. Pepper Kočárek pro panenky. SLUBAN SPACE vesmírný letoun set dílků.


Brio DŘEVO Dodávka policejní set s figurkou. Zboží se stejným motivem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.