Thursday 23 November 2017

Studentsky pokoj

Studentské pokoje v elegantním designu za velmi příznivé ceny! Inspirativní fotogalerie vám pomůže vybrat ten pravý studentský pokoj pro vaši ratolest. Studentský pokoj ALAN Moderní studentský pokoj ALAN je vhodný pro různé věkové skupiny dětí.


Celá sestava se vyrábí v provedení, které je přímo určen. Studentská léta patří k nejkrásnějším, ale i nejsložitějším obdobím v životě člověka. Revolta proti světu dospělých a proti životnímu stylu rodičů k němu neodmyslitelně patří a kopíruje ji bezesporu i první pokoj zařízený podle představ mladého člověka. Jsme-li rozumní, pochopíme to a umožníme ratolesti . Je pár věcí, bez nichž se student ve svém pokoji neobejde.


Je to hlavně kvalitní postel, židle a stůl, větší skříň na oblečení a police na učebnice, sešity a knihy. Prostorný pokoj se dá dovybavit také menší pohovkou, na stěnách se může vyjímat barevná výmalba nebo zajímavá tapeta či zrcadlo. Zařizujeme dětský či studentský pokoj.


Tak jak roky běží, mění se i požadavky na prostředí, ve kterém vyrůstá. Má váš potomek vyhovující postel? Má vhodný pracovní stůl s dostatečným osvícením a dostatkem volného prostoru pro psaní i práci s počítačem?


Je těžké uvěřit, že váš roztomilý špunt vyrostl a jde už na střední. I když to je pro většinu rodičů emoční uragán, nezapomínejte myslet prakticky a přestavte dětské království na životní prostor pro “skorodospělého” studenta. Co by ve studentském pokoji nemělo chybět?


V sekci DĚTSKÉ A STUDENTSKÉ POKOJE nabízíme dětský a studentský nábytek v různých barevných provedeních a cenových relacích, od standartních až po. Moderní dětské a studentské pokoje pro děti, miminka, teenagery, kluky i holky. Právě se díváte na ten pravý.


Tato sestava se pro vaše dítě stane královstvím jeho pokoje. Skříň s dostatkem úložného prostoru poskytne místo pro jakékoliv oblečení. Na pohodlné posteli se krásně vyspí a na závěsný regál s policemi si vystaví svoje učebnice, hračky nebo letadlové . Nábytek MODERNS je systém skládající se z funkčních komponentů, kde najdeme mimo jiné, posuvné skříně, dva typy lůžek pro ložnice, několik komo.


Kolekce Flower je určená dívkám do menších interiérů. Najdete zde vše potřebné k zařízení dokonalého pokojíčku pro holku. Student má zcela jiné nároky než žáček, co se právě naučil číst a psát. Vybavte mu podle toho studentský pokoj. Přetvořit typický dětský pokoj na ten studentský je příhodné ve chvíli, kdy se potomek přestane zajímat o hračky a hraní s nimi.


U některých dětí tato změna přijde dříve, u jiných později, ale v každém případě je vhodné ji nepřehlížet a přizpůsobit tomu prostředí, v němž žije. Přestavba pokojíku nemusí nutně . Variabilní nábytkový systém HARMONY bez viditelného spojovacího kování, viditelných děr a podpěr police. Navrhněte a vytvořte si unikátní studentský pokoj.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.