Wednesday 22 November 2017

Polička restaurace na parkánech

Novinky - akce v restauraci Na Parkánech. PIZZA NA ROZVOZ V AKCI 13. Znovuotevřená restaurace má připravenou pestrou nabídku teplých i studených pokrmů, sestavenou z vlastních i vyzkoušených receptur. Nabízí příjemné ubytování v útulných pokojích.


Líbit se tu bude zejména turistům, kteří přijeli objevovat okolní krajinu. Těšit se mohou i na vynikající kuchyni zdejší restaurace. Cena za ubytování již od Kč. Restaurace a Penzion Parkány v Poličce.


Více zjistíte na portále České hospůdky. Nabízíme ubytování v běžných i podkrovních útulných pokojích. Neplacené parkoviště pro hosty pensionu se nachází před budovou! Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Oficiální webové stránky Pardubického kraje představující turistický region Východní Čechy a poskytující komplexní a aktualizované turistické informace.


Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem. of the Pardubice region presenting the tourist region East Bohemia and providing comprehensive and up-to-date tourist information. Libuše Viterová, Tyršova Polička 0. Andílek bar a kavárna, Pálená 9 Polička 0. Za poslední dobu velké zhoršení. Překvapení na náhodném odbočení k Poličce. Hezké prosředí, ale hlavně!


Labužnické pochutnání na vskutku lahodných jídlech - bez snahy o bombastičnost, prosté, jednoduché, nápadité a VÝBORNÉ. Nabídka piv: Polička 11° Otakar, Bernard 11°, Bernard 12° Bernardova Černá lavina, Bernard Jantar Free. Otevřeno: dnes do 0:00 . Zaniklý hrad snad ze 13.


Na Parkánech – moderní způsob kvalitního a čerstvého občerstvení v místě, nebo s. Nabízíme nabídku teplých i studených pokrmů, točeného piva a moravských vín. Seznam podniků v lokalitě Polička , které nabízejí polední menu neboli polední nabídku za skvělé ceny. Je nám líto, ale u tohoto inzerátu není uveden bližší popis.


Jste zástupcem inzerenta a chcete zde umístit Vaši prezentaci? E 556m boven zeespiegel . Možnost parkování před objektem. Penzion U Purkmistra Penzion U Purkmistra.


Penzion Šenk Nožíře Dobroty pension Adresa: Na Bídě 1 Polička Penzion U Purkmistra. Offizielle Webseiten der Region Pardubice (Pardubitz), die die touristische Region Ostböhmen vorstellen und komplette und aktualisierte touristische Informationen bieten.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.