Tuesday 24 October 2017

Zásuvkové pojezdy

KNK CZ - Váš spolehlivý dodavatel nábytkového kování. Velkoobcho maloobcho nabízíme úchytky, knopky, kolečka, kluzáky, panty, závěsy, postelová kování, pojezdy , plnovýsuvy, stolové nohy a nábytkové nožky, věšáky, rustikální kování, drátěný progra. V této kategorii naleznete zásuvkové pojezdy. Na výběr máte z několika velikostních variant pojezdů od 250mm až po 600mm. Celkově mají tedy pojezdy bílou barvu.


Maximální dovolené zatížení pojezdů je 25kg.

Kolečka, která pojezdy . Nábytkové zásuvkové pojezdy - výsuvy , zásuvkové vedení. Kč s DPH od 17Kč bez DPH. Kuličkový plnovýsuv s dotahem a dotlumením. Nosnost:45kg montážní šířka:17mm.


Obrázky, Kó Název, Ceny vč. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pojezdy zásuvkové - Technické-součásti.

Zásuvkové výsuvy: k doručení domů nebo na prodejnu. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Výška: Šířka: Hloubka: Popis: Zás. Na ks koše příjde pár pojezdu.


Posuvné mechanismy pro nábytkové zásuvky a šuplíky. Benešov - PK Technik Benešov. Ceny zásuvkových lišt jsou vždy uvedeny pro celý set na jednu zásuvku.


Prodám na zakázku vyrobenou komodu, masiv, barva. Policový a zásuvkový díl lze odšroubovat. Poctivá truhlářská práce. Pohyb výsuvné části vůči korpusové části je usnadněn díky dvěma kolečkům.


Máme k dispozici mnoho nosičů polic. Použitím adaptéru mohou být zabudoványjak zásuvkové pojezdy , tak nosiče šatních tyčí – není zobrazeno (Hä, He, Ht, Ne). Aby nám nábytek vydržel sloužit dlouho a dal se označit za kvalitní, musí být osázen kvalitním nábytkovým kováním. Provedení dýha, ABS hrany, zesílené pláty.


Kovové úchytky, zásuvkové pojezdy. Dodáváme nábytkové úchytky, knopky, věšáky, kolečka, kluzáky, stolové nohy a nábytkové nožky, policové systémy, kování pro posuvné dveře a vestavné skříně, pojezdy , plnovýsuvy a zásuvkové sety, nábytkové zámky, závěsy a panty, kuchyňské dřezy, kování pro čalouněný nábytek a postele, spojovací a konstrukční .

Chlazené zásuvkové podstavce MODULINE. Chladící a mrazící podstavec HDCF Označení Chladící a mrazící podstavec HDCF . Hodnocení:recenze - hodnotit. Nabídka zámků, stavebních. Prodej stavebního a nábytkového kování včetně pantů, závěsů, zámků či domácích potřeb a nářadí Fiskars.


K dispozici jsou kliky, úchytky, mřížky, poštovní schránky, petlice, zástrče, madla, zásuvkové pojezdy , konzole a nože.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.