Wednesday 25 October 2017

Výroba dárku pro maminku

Pokud máte doma šikovné děti, které rády tvoří, tak jako má dcera, určitě je dnešní nápady na dárky ke Dni žen potěší, a především zabaví. Proto si honem nachystejte na stůl pracovní podložku a směle se pusťte společně do práce. Každou druhou květnovou neděli se slaví Den matek. Udělejte radost svým maminkám a odměňte je za jejich nepřetržitou péči vlastnoručně vyrobeným dárkem. Nechejte se inspirovat následujícím videem od laTerezAtelier, které Vám přináší tipy na jednoduchou výrobu krásných dárků pro maminky.


Ve spolupráci s časopisem Scrapování vám přinášíme další článek z jeho druhého letošního čísla. Autorkou návodu je Lucie Roušalová, která se nechala inspirovat něžnou, romantickou řadou Vintage notes. Tato řada obsahuje papíry, visačky, razítka, knoflíčky aj. TVOŘÍM, TVOŘÍŠ, TVOŘÍME.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Tvořeníčko uživatele formanovam. Balení dárků pro maminky. Razítko tvořené z pěnovky a víčka z PET lahve. Ruční práce, ručně dělané výrobky , vyrobené dárky , návody. Originální dárky k Velikonocům pro koledníky i vaše blízké k nejvýznamnějšímu křesťanskému svátku.


Máme pro vás skvělé tipy na dárky pro maminky a babičky. Pokud trváte na klasických měkkých dárcích , může být skvělou volbou huňatý svetr, který teď v zimě ocení nejen maminky a babičky, ale i všichni ostatní. Nakupujte dárky na Fler.


Víme, které výrobky jsou nejoblíbenější! Ručně vyrobené dárky potěší nejvíce a zahřejou u srdce. Dni matek, které vaši maminku jistě potěší. Jakmile se dostaneme na svět, nespustí z nás oči, pečují o nás ve zdraví i nemoci a neustále nás zahrnují svou láskou. Maminky pro nás udělají první, poslední.


Nezapomeňte proto své mamince pravidelně lásku oplácet a dělat ji radost. Vlastnoručně vyrobený dar je vždy lepší, než něco koupeného. Zvlášť pro někoho, kdo má všechno, bývá těžké něco koupit. Nic se nevyrovná dárku , kterému jsme věnovali čas při jeho výrobě.


Ať už hledáme něco speciálního pro rodiče, přátele nebo někoho nám blízkého vždy vymyslíme skvělý dárek ! Umělecké aktivita pro děti. Návo jak udělat Srdce z papíru. Zkuste letos přípravu vánočních dárků nepodcenit a potěšte své blízké originálními a vlastnoručně vyrobenými dárky.


Ideálním dárkem třeba pro babičku, maminku , ale taky kamarádku může být kniha na recepty. Pokud hledáte dárek pro celou rodinu, dejte se do výroby zábavné hry. Výroba dárku k Svátku matek. Prohlédněte si naše tipy na DIY vánoční dárky.


Nejdříve ale začněte nákupem pomůcek, které budete potřebovat k výrobě dárků. Darujte mamince poukaz na společně strávené odpoledne, tatínkovi dvě hodiny ničím nerušeného čtení, manželovi večer strávený s kamarády. Tvořivá dílna s NordGarden - výroba dárku pro.


Pokud nechcete jen skočit pro bonboniéru, nebo máte třeba hluboko do kapsy, dejte dárek od srdce a vlastnoručně vyrobený. Duchový květináč vlastní výroby zvedne náladu při každém pohledu. Vyrobte mamince balzám na rty s oblíbenou vůní.


Dílničky v knihovně - výroba dárku pro maminku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.