Friday 27 October 2017

Světelný řetěz na baterie

LED světelný řetěz na baterie - dio mini kytičky. Součástí řetězu jsou bílé perly různých velikostí, které jsou rovnoměrně rozmístěny po celé délce řetězu (viz schéma produktu). LED diody září ledově bílým světlem. Největší obchod se žárovkami v Čechách.


Jednoduché vyhledávání úsporných a LED náhrad ke všem klasickým žárovkám.

On-line výpočet úspor a návratnosti. Kamenné pobočky Praha, Brno a dalších výdejních míst včetně Bratislavy. Vzdálenost mezi žárovkami: cm. Zdroj napájení: Baterie. S ledově bílými diodami.


Vánoční řetěz na baterie LED m - červený. Plastové koule o průměru mm stále svítí. Rozestup LED Diod cm.

Vytváří skrz otvory krásné světelné efekty. Světelný LED řetěz na baterie - kulaté ozdoby. Ozvlášní vánoční výzdobu ať se jedná o vánoční štolu nebo vánoční kytici. Zabudovaný časovač umožňuje řetězu svítit automaticky hodin denně.


Ideální dekorace pro každou příležitost. Krásné čiré krystaly různých velikostí jsou rovnoměrně rozmístěny po celé délce vánočního řetězu na baterie. Díky napájení tužkovými baterkami si s umístěním řetězu můžete kreativně vyhrát - dáte jej prakticky všude, kamkoli vás napadne. Vyzdobte si svůj domov něžnými světýlky.


Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. Led světelný řetěz na baterie jsou letošním hitem a čekají právě na Vás. Venkovní vánoční osvětlení s LED barevnými diodami. Je určen pro vnitřní i venkovní prostory. Vodotěsný bateriový box.


Bytové dekoracemi a doplňky. Originální a jedinečné šperky. Kreativitě se tentokrát meze opravdu nekladou. Barva světýlek-teplé světlo.

Pouze pro vnitřní použití. Klasické osvětlení na stromeček, ale také ratanové nebo kovové. Tady už je lepší použít transformátor nastavený na příslušné napětí či baterii a zkoumat každou žárovku zvlášť. Do ložnice a obýváku světla Bílý světelný perličkový LED řetěz na baterie decoLED. Obsahuje návod na ovládání v Českém jazyce.


Tento řetěz je napájen bateriemi AA.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.