Thursday 26 October 2017

Latinské přísloví tetování

Ať už hledáte citát k zamyšlení nebo inspiraci pro své další tetování , ze třiceti vybraných výroků římských, řeckých a italských filozofů si jistě vyberete. Přinášíme několik nápisů, výroků v latině, které jsou vynikajícím motivem pro osobní a osobité tetování. Acta non verba - Činy, ne slova. Ad omnia paratus - Na všechno připraven.


Alea iacta est - Kostky jsou vrženy. Amor patriae - Láska k vlasti. A nihilo nihil - Z ničeho nic není, z ničeho nic nevznikne. Latinské citáty,vesměs se jedná vždy buď o jednu větu maximálně krátké souvětí, které odráží nějaké životní motto nebo vyjadřuje postoj daného jedince.


Vloženo před lety Odkaz na příspěvek. Překlady neděláme, ale můžeme . Obrázky s citáty - Latinské citáty. Author images David Marák.


Abyste mohli přidávat komentáře, přihlašte se nebo se zaregistrujte. Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Citáty o tetování. Podívat se na další nápady na téma Inspiration tattoos, Malé inspirující tetování a Pamětní tetování.


Tetování je určitý druh kresby, při které jsou vpichovány pomocí tetovací jehly, tetovací pistole částečky inkoustu nebo jiného barviva pod kůži člověka. V odborné terminologii jde o tzv. Nápis má i na krku (“Amor”). Malé tetování má také za pravým uchem či na nártu. Nám se ale nejvíce líbí její nejnovější přírůstek , a sice něžní ptáčci usazení na pravé lopatce.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma tetování - správný překlad z latiny. Době na tetování a mám vybraný citát, který si chci nechat vytetovat. Zdá se že teprve tady jsem . Nejbolestivější prý bylo tetování na prst.


Na levou ruku si nechala dát latinské přísloví. Uprostřed zad má modelka citát Jimiho Hendrixe. Jitka Boho ukázala tetování ve výstřihu. Oblíbené anglické citáty na tetování. Uvažujete o novém tetování ? Vyberte si takové, které pro vás bude něco znamenat a budete mu rozumět.


Dříve byly populární tetování s latinskými citáty. Kdo ale mluví latinsky ? Zvolte anglický citát, věřte, že jsou stejně hluboké a mohou znít stejně krásně. Ať už vás zlákaly čínské symboly nebo máte slabost pro latinská přísloví , obraťte se na nás. Ve většině případů navíc nemusíte čekat déle než hodin.


K nejzajímavějším patří například jméno jeho ženy Victorie v hindštině, anděl strážný a několik latinských nápisů. Chronologie Beckhamových tetování. Tetování Beckhama na pravé ruce Vytetovaný portrét nahé Victorie Heslo vytetované na levém předloktí Čínské přísloví vytetované na boku Deset růží kolem dokola . Existují nějaké latinské citáty týkající se rodiny? Příspěvky: 1: Registrován: čtv 10.


Re: Latinské tetování - rodina. Uživatelský avatar SchorpiQ: kolemjdoucí . Je to kvůli tetování a nechci tam mít psáno že vařím kuře s pórkem :D. Přehled latinské mluvnice - Eva Bilíková.


Určeno studentům latinského jazyka. Ve stručné podobě obsahuje úplný přehled latinské gramatiky uspořádaný podle slovních druhů. Největší důraz je kladen na slovesa.


V závěru publikace jsou uvedeny nejčastěji užívané latinské citáty, rčení a zkratky. Vynikající pomůcka pro. Chci tetování na předloktí. Například jako ,,Vita est dolor (Život je bolest). Chtěl bych nějaký nápis.


Které můžou být dobré na kérku. Potřebuji nějakou inspiraci.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.