Tuesday 31 October 2017

Gynekologický ultrazvuk cena

Poplatek za nadstandartní služby. Vstupní prohlídka do zaměstnání pro registrované. Ultrazvukové vyšetření na přání registrované . Gynekologická vyšetření.


Kontrolní gynekologické vyšetření (včetně ultrazvuku ), 9Kč. Samostatný screening preeklampsie, 3Kč. V GynCentru jsou všechny vyšetřovny vybaveny ultrazvukovými přístroji a většina z nich byla koncem minulého roku nahrazena novými přístroji umožňujícími přesnější hodnocení nálezu.


Současně zde poskytujeme ve specializované ambulanci ultrazvuková vyšetření těhotných na přístroji nejvyšší třídy pro gynekologická. Kombinovaný screening v 1. Nitroděložní tělísko Multiload Cu včetně inzerce– jednorázové nástroje. Předpis léků k oddálení menstruace na vyžádání. Sepsání žádosti k přerušení těhotenství. Fotografie z ultrazvukového vyšetření ( cena za ks).


Jednorázové vyšetřovací pomůcky, Kč. Aplikace nitrosvalové injekční antikoncepce, 1Kč. Slovo transvaginální označuje způsob zavedení ultrazvukové sondy. Při tomto vyšetření lékař zavede sondu přístroje do pochvy vyšetřované.


Náš prémiový ultrazvukový systém SAMSUNG UGEO pořizuje fotografie nebo videa vašeho miminka, běžné i ve 3D (prostorové). Vaginální ultrazvuk gynekologický hrazeno pojišťovnou I. DPH cena s DPH sazba DPH ultrazvukový screening 1. Kč Služby, které nejsou spojeny s léčebně prevent. D ultrazvukové vyšetření je nadstandard a není hrazeno ze zdravotního pojištění.


Není nutné doporučení Vašeho lékaře. D záznam vyšetření plodu 80- Kč. V ceně vyšetření je záznam části vyšetření , několik obrázků a foto na CD.


Z důvodu nepříznivé polohy plodu a špatných elektroakustických vlastností není . Nově se v nabídce gynekologických vyšetření objevil i 4D ultrazvuk , který dokáže zachytit plynulý pohyb plodu v děloze. Narozdíl od 3 který zachycuje jen statické obrazy, uvidíte svého potomka v reálném čase při pohybu, dokonce lze při troše štěstí zachytit i některé výrazy obličeje. Pracoviště se nachází v 5. Komplexní gynekologické vyšetření na vyžádání, 60-Kč.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.