Friday 1 September 2017

Prodám pracovní stůl ponk

Deska je z dřevotřísky rozměr 55x1cm. Prenecham skoro novy na . Kombinovaný pracovní stůl a ruční vozík - ideální přenosný a flexibilní. Dílenský pracovní stůl , ponk. Prodám více kusů dílenských ponků. Nutný vlastní odvoz z Kuřimi.


Možnost další dílenské drobnosti k prodeji, preferuji rychlé jednání. Kovové nohy, šuplíky či skříňky, dřevěná pracovní plocha. Bytelný ponk s šuplíky a dvouma svěráky.


Obsahuje kovářský svěrák , pracovní deska ponku je z dubu. Výška-86cm , délka-190cm. Vlastní odvoz,Moravský Krumlov. Stavitelné nohy-zachovalý. Pracovní stůl a šuplíky lze.


Rozměry d-š-v 1x 63 . Inzerce - ponk , nabídky - prodám , prodej , inzeráty. ELEZNÝ PONK - ŠÍŘE CM, DÉLKA 1CM, VÝŠKA CM BEZ SV. PRACOVNÍ PONK - ROZMĚRY - DÉLKA 2CM, ŠÍŘE CM, VÝŠKA 85. Věděli jste, že můžete z Vašeho pracovního stolu udělat plnohodnotný truhlářský stůl ? Nebo z truhlářského ponku udělat víceúčelovou hoblici?


DxŠxV 135x61x(cm) Svařovaná konstrukce. Výhledově potřebná oprava podstav. Nabízím krásný, málo používaný dřevěný pracovní. Ponk lze zakotvit k zemi. Dále prodám svěráky, štafle, spartakiádní lavice, židle, konferenční stolky, skříně do garáže, atd.


PONK , Pracovní STŮL - Hradec Králové, prodám. Inspirace pro Váš dům a zahradu. Rohový Psací Stůl Bílý, B Aukro doporučuje TV stolky od 5Kč. Sedací Souprava Rohová Pica . Maminky vědí, že Pracovní stůl , ponk WORKO stojí na eMiminu nejméně.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Pevný stůl , na kterém budete dlouhá léta kutit v dílně, se nazývá ponk. Nepoužívejte vyřazené kancelářské stoly, ale postavte si stůl sami. Pevný, který bude pohodlný, tedy se správnou výškou a šířkou. Výroba na zakázku do 10ti pracovních dní od zadání a jsme schopni přizpůsobit se vašim požadavkům.


Dětský pracovní ponk Bosch - Šlapací auta. Prodej , výkup a servis kvalitních šlapacích aut značky BERG Dětské nářadí Klein - Pracovní stůl se sadou příslušenství, hračka pro kluky od let .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.