Wednesday 20 September 2017

Nábytek bystřice pod hostýnem

Pokud hledáte kvalitní nábytek , jste na správné adrese. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Židle a stoly v nejvyšší kvalitě k dispozici na showroomu v Bystřici pod Hostýnem. Nabízíme kvalitní český nábytek - židle, kuchyně, sedací soupravy, skříně, stoly, obývací pokoje. Dodáváme nábytek z pevných masivních materiálů, které vám vydrží po celý život.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TON, a. Truhlářství Ctibor Bílek,. TREND nábytek - židle a stoly,. Továrna v Bystřici pod Hostýnem byla ve své době největší svého druhu a stala se vývojovým centrem celé firmy Gebrüder Thonet a exportovala své výrobky do celého světa. Historický ohýbaný nábytek.


Expozice ohýbaného nábytku značek Thonet, Kohn, Fischel a Mundus, představuje přehled o výrobě ohýbaného nábytku od 2. Jde o výběr nejzajímavějších kusů nábytku ze sbírek firmy TON, a. Městského muzea v Bystřici pod Hostýnem. Továrna na ohýbaný nábytek ) je česká nábytkářská firma sídlící v Bystřici pod Hostýnem (Zlínský kraj). Filosofií TONu je propojovat ruční ohýbání dřeva s nápady českých i zahraničních designérů. Samozřejmě nábytek není zdaleka vše, co toto městečko nabízí. Naše zkušenosti se snažíme neustále zdokonalovat, a také zákazníkům nabídnout co nejširší výběr sortimentu.


Proto v našem e-shopu naleznete veškeré zboží od polštáře až po postel či zdravotnické křeslo. THONET, závody na ohýbaný nábytek , n. Používáme různé materiály - masiv, dýha, lamino desky. Bystřice pod Hostýnem ) - Kuchyňské linky na míru, vestavěné skříně a interiérový nábytek.


Nabídky volných pracovních míst TON, továrny na ohýbaný . Vyrábíme a dodáváme pečovatelský nábytek do celého světa. Jsme výrobci nábytku do nemocnic a zdravotních zařízení. V této škole je: tříd. Jsme renomovaný evropský výrobce nábytku z ohýbaného dřeva. Nejznámějším výrobkem jsou židle, zvané.


Ručně ohýbaný nábytek , který zde nyní vzniká pod značkou TON, se tu. Zakázková výroba a prodej: - nábytek : -obývací sestavy - sedací soupravy -ložnice.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.