Wednesday 20 September 2017

Levandulová kosmetika

Levandulové pleťové tonikum . Prodáváme ručně pletené, tradiční francouzské nákupní koše. Bulharský levandulový olej se vyznačuje jemnou vůní, která je sladce ovocně květinová, dřevitá a uklidňující. Uvolňuje, osvěžuje, zklidňuje a. Dokáže potěšit nejen oči, ale také vaše smysly – levandule, aromatický zázrak z prosluněného Středozemí.


Přírodní kosmetika s výtažky a vůní LEVANDULE - léčivé bylinky která má silné uklidňující a antispetické účinky.

Specifická vůně levandule a její blahodárný vliv na Vaši pleť i psychiku propůjčí vašemu tělu i smyslům welness lázeň v náruči domova. Vyberte si s pestré škály kosmetických přípravků . Jemné prostředky osobní hygieny vhodné k mytí celého těla včetně vlasů. Jaké vůně a parfémy doporučují ostatní?


Přírodní extrakt z levandule se často používá k léčbě mnoha kožních onemocnění (popáleniny, ekzémy a plísně). Využítí levandule v naší vlasové kosmetice je efektivní při léčbě lupů či nadměrně padajícím vlasům. Přípravky na pleť a pokožku těla mají regenerační a zjemňující účinky.


Jak už jsme zmiňovali, levandulová.

Nic není pro francouzský venkov tak typické jako levandule. Panier des Sens Luxusní. EET :Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie. Série výrobků, kde je využita silice z levandule pěstované v tradiční francouzské oblasti Provence. Je vhodná pro relaxaci, uvolnění a celkové zklidnění při každodenním stresu.


Rádi byste darovali originální kosmetický dárek? Na trhu jsme již let! Obsahují produkty parabeny? Ne, v naší kosmetice parabeny pro jejich možné negativní účinky nepoužíváme.


DÁRKOVÉ BALENÍ MAMA HOTEL - LEVANDULOVÁ KOSMETIKA A. Manon – levandulová a oslí kosmetika. Kosmetika snoubící blahodárné účinky levandulí pěstovaných v okolí městečka Sault v jihofrancouzské Provence s čistotou oslího mléka z Azorských ostrovů. Ve směsích s přírodními oleji nebo levandulovým medem najdete klid a krásu s voňavou duší. To nejčtenější na Blesk.


IVĚ: Zeman se vrátil na Hrad.

Přinášíme Vám velmi oblíbené kosmetické výrobky s extraktem z levandule lékařské. Nabízíme levandulové a mátové tělové, pleťové a masážní oleje, které obsahují vysoký podíl jojobového, mandlového a slunečnicového oleje se vzácnými esencemi. Tělová másla s BIO bambuckým máslem a BIO arganovým olejem s vůní levandule. Dále nabízíme levandulová a mátová mýdla, sušenou . Přírodní levandulová kosmetika na bázi levandulového oleje a vody.


Stránky zaměřené na zdravý životní styl, alternativní způsoby života, zdravé vaření, přírodu a ekologii,rozhovory, příběhy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.