Thursday 21 September 2017

Kanafas metráž

Vzorník, informace, velkoobchod a maloobchod. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. METRÁŽ , ČESKÝ KANAFAS. Na objednávku (objednáváme cca 1x za měsíc,až se nahromadí více objednávek).


Výrobek je od naší české firmy, která tuto tradiční pevnou látku s typickými barevnými proužky či kostkami vyrábí.

Znakem pravého kanafasu je především to, že má v osnově nit ze dvou vláken . Tato látka je také někdy označována jako indická bavlna. Nejčastějšími motivy kanafasu jsou kostičky různých rozměrů a barev. Můžete z nich ušít prostírky, . Poznáte ho podle typického kostičkovaného vzoru, který vzniká kombinací příčných a podélných pruhů.


Drobné, červené i modré kostky vídáte na závěsech, ubrusech, utěrkách, ale i ložním prádle nebo dokonce pohodlném oblečení. Naše firma Textil Zítka byla založena před více než dvaceti lety. Od počátku se zabýváme výrobou a prodejem bytového textilu, později pak tkaných oděvních textílií.

Kanafas metráž výborně saje, . Zboží se snažíme nabízet v co možná nejkvalitnějších materiálech, ale i dostupných cenách. Většinu metráže i výrobků z ní máme skladem. V našem e-shopu nabízíme mimo jiné kanafas v metráži, který je krásný třeba při dekorování chalup, chat, či jiných klasických interiérů.


Látky jsou tkané v rodinné firmě v mnoha vzorech a barvách. Vynikající dobré a trvalé užitné vlastnosti. Látky z kanafasu jsou vyrobeny převážně ze tkaných barvených přízí 1 bavlny . Metráž tradičního českého kanafasu, ve vysoké kvalitě, mnoha barev a vzorů.


Tkanina je tak pevná v tahu i oděru. Pro kanafas je typické i to, že se tká z předem barvené příze, takže konečný vzor lze použít z rubové i líc Vše o tradicích, Mikuláš, Vánoce, Velikonoce, recepty, nápady, tvoření, . Vhodné použití na polštářky, ubrusy, závěsy, pytlíčky, prostírání a různé bytové. Tradiční česká kvalitní látka, která používá jako dekorační nebo potahová látka.


Tieto látky sú o niečo hrubšie a veľmi často sa používajú na závesy na chalupu či do tradičnej kuchyne či reštaurácie alebo koliby. Prodám - KANAFAS metráž šíře 150cm, lokalita Louny. Vhodná pro výrobu bytových textilií všeho druhu, oděvů a oděvních doplňku.


This Pin was discovered by Katerina.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jsou nebělené, mercerované, vysrážené, stálobarevné při praní do 60°C. Vykazují dobré a trvalé užitné vlastnosti. Lze je libovolně kombinovat jak barevně, tak dezénově.


Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt EVENIT - Metráž český kanafas Milena cm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.