Tuesday 19 September 2017

Grenadeck

Konstrukční hranol Grenacon - variocolour. Podkladový hranol pro terasu vyrobenou z podlahového profilu Grenadeck. Vážení zákazníci, výrobní program WPC byl ukončen. Na našem e-shopu lze využít právě probíhajícího doprodeje.


Atypické délky profilů Grenadeck a Grenafence je možné objednat pouze do 20. Expedice skladových délek je nadále bez omezení.

Vysoký podíl přírodních materiálů ovlivňuje výsledný barevný odstín výrobků. Barvy dezénů nemusí díky různému nastavení monitorů odpovídat skutečnosti v plném rozsahu. Materiál: dřevoplastová směs.


Povrch: kartáčovaný, nekartáčovaný. Dezény: červenohnědá, hnědá, oranžová, šedá, písková. Provedení: podlahový profil = strana face, strana terasso.


Použití: terasové prkno, plotové . Další variantou bezúdržbových plotů je dřevoplastový decking Grenadeck , známý také jako WPC – Wood-Plastic Composite (umělé dřevo).

Je to výrobek z dřevoplastové směsi = kombinace dřevěných pilin se zdravotně nezávadným, . Grenadeck také podléhá přírodnímu zešednutí (jedná se o tzv. dřevěnou patinu) – díky přítomnosti pilin barva časem vybledne. Vyblednutí trvá několik týdnů až měsíců a . Nevyrábí se z tropického dřeva, ale ze slále se obnovujících přírodních zdrojů (kultivované jehličnaté zásoby). Podléhá předpisům o dřevu a je zařazen do kategorie AII.


Zbytky Grenadecku doporučujeme likvidovat jako neskladný odpad nebo jej dát do sběrných dvorů. Fotogalerie Terasa WPC Grenadeck. Terasa z kompozitního materiálu dřevo s plastem.


Formulář pro výpočet spotřeby materiálu GRENADECK systému ( xls 2kB ). GRENADECK terasy GRENADECK - unikátní systém pro venkovní plochy, vhodný zejména na terasy, balkóny, prostory kolem bazénů, do zahrad apod. Dřevostavby - nízkoenergetické rodinné domy, haly, nástavby. Výroba dřevěných nosníků I-OSB.


Grenadeck - unikátní systém pro venkovní plochy, vhodný zejména na terasy, balkóny, prostory kolem bazénů, do zahrad apod. Terasová doska je vyrobené z materiálu . Velmi kvalitně nahrazuje exotická dřeva, a přitom nemá žádné růstové defekty jako suky nebo otvory . Spojení kombinace dřeva a plastu ( dřevo, polypropylen) poskytuje výhody obou materiálů. Neobsahuje třísky, trhliny ani růstové defekty, nekroutí se , není kluzký za deště.

V porovnání s exotickým dřevem je Grenadeck lehčí a nedodochází u nej k napadení dřevokaznými houbami a hmyzem. Bohužel nebyly nalezeny žádné záznamy. Na co lze Grenadeck použít?


Grenadeck je vhodný na terasy, balkóny, prostory kolem bazénů, do zimních zahra na zahradní chodníky a venkovní plochy, altány a pergoly, rošty do koupelny a sauny, podlaha, např. Jakou má Grenadeck barevnou stálost? Podlahový profil Grenadeck se .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.