Tuesday 22 August 2017

Stojany na oblečení do obchodu

Chromové stojany na oblečení , stojánky na stůl, drátěné hrabací koše, gondoly z drážkovaných panelů, stojany se zrcadly, velikostní značení na štendry. Etiketovací kleště, etikety do kleští v různých barvách, textilní kleště, jehly do kleští, splinty, pojistné nitě, visačky v různých designech a bannery. Sestava regálového úložného systému do obchodu značky Ozap (police,zásuvky) kovový, bytelný, barva světlá, původní vybavení obchodu , v dobrém stavu viz foto. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Přejít na háčky, věšáky a ramínka. Chcete si vytvořit jedinečný koncept a identitu, které zviditelní myšlenku, na níž jsou založeny vaše produkty nebo služby?

Stojany na oblečení (21). U nás najdete široké spektrum výrobků, které jsou navrženy tak, aby podpořily jakoukoliv vaši . Závěsy jsou ukončeny koncovkami, které chrání oděvy před poškozením. Specifikace: - Výška: cca.


Vhodné i pro přístěnný regál bez zadních panelů. Je to pevné řešení pro stabilní regál za velmi ekonomickou cenu když porovnáváme se samostatní stojinou a výplně. Hledáte pojízdný stojan na šaty? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Dodáváme i celokovové gondoly.

Naopak štendry jsou většinou vyráběny jen v kovovém provedení a to buď v nerezu, chromu či případně niklu. Každá gondola nebo štendr mají svoje specifické rozměry a účely použití např. Detailní přehled výrobků je vidět v kapitole gondoly . Jedná se především o regály do obchodu , stojany , prodávací pulty, v případě potravin chladící boxy a další. Zapomínat se nesmí na zmíněnou identifikaci zboží čárovými . Vybírejte a nakupujte stojany na oblečení na jednom místě. Návrhy a realizace interiérů jsou nedílnou součástí výroby.


Tato část následuje po konzultaci s klientem, kdy využíváme našich zkušeností a rádi navrhneme nejlepší realizaci pro dané interiéry. U konzultace nesmí chybět půdorys, na základě kterého vytváříme a dotváříme Vaše představy. Prodejní stojany navrhujeme v 3D nástrojích, vizualizace tvoříme na základě Vašeho reálného prostředí. Garantujeme 1 funkčnost, účelnost.


Jako přidanou hodnotu jsme do prodejen zakomponovali dětský koutek, službu kávy zdarma pro zákazníky nebo možnost vyzkoušet kosmetiku. Velkou pozornost jsme věnovali . Výběr je vždy ovlivněn prostorem pro umístění, nosností, která je opravdu velmi důležitá, odolností a životností, ale také praktičností a druhem .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.