Wednesday 23 August 2017

Psací stůl masiv dub

Stůl je ručně mořený a lakovan. Pc stůl masiv je vyroben kompletně z masivního dubu. Psací stůl z masivu - Divoký DUB. Tloušťka masivních desek je 2. Povrchová úprava masivního.


Jedná se o kvalitní německý výrobek.

Jednoduchý psací stůl Creativ nabízí stylový pracovní prostor pro studium či home office. Robustní konstrukce zajišťuje stolu vynikající stabilitu. Stolová deska je složena ze čtyř částí, z nichž centrální deska pod sebou ukrývá odkládací prostor vhodný pro tablet, notebook či dokumenty.


Kč , Kadaň psací stůl , starožitný nábytek, masiv Nabízím k prodeji krásný starožitný masivní stůl, zdobený,dovoz ze. Kč , Jablunkov psací stůl PEGAS 3S BOROVICE MASIV , rozměry 110x75x55cm, kvalitní produkt z borovicového masivu , bezsukové. Dubový psací stůl můžete objednat v bezbarvém provedení čtěte více . Materiál použitý při výrobě psacího stolu je masiv borovice nebo buk.


Sonoma zásuvky, montáž možná pouze na pravou stranu.

Lakování: bezbarvé, olšové, ořechové, dubové. Barevné provedení nabízíme v odstínech: Olše , . Nástavec na psací stůl z borovice Steens for Kids 078. Toaletní stolek masiv dub. Kvalitní NÁBYTEK Z MASIVU - buk, smrk, dub , borovice.


Ani po několika letech se stůl nerozkýve, a to díky kvalitnímu zpracování a použitému masivnímu borovicovému materiálu. Pestrá nabídka rohových i klasických PC psacích stolů za svělé ceny na MALL. Dětský rostoucí psací stůl H 1– variabilní psací stůl v odstínu dub. Ideální psací stůl do dětského pokoje - vhodný k rostoucí židli. Nastavitelná konstrukce rámu – lze upravovat výšku stolové desky.


Rostoucí stůl konstrukčně vhodný pro předškoláky i starší studenty. Naklápění pracovní desky, umožní vhodnou polohu pro . Dostupnost: - týdny: Číslo produktu: 345: Výrobce: . Různé barvy, materiály a styly nabízíme, abychom uspokojili každého zákazníka. Je dvakrát lakovaný bezbarvým, ekologicky nezávadným lakem.


Dřevěný psací stůl ANDRIA z dubového přírodního masivu , který se skvěle hodí jako solitér do Vaší pracovny a domácí kanceláře. Moderní provedení doplňuje nosná konstrukce, která je zhotovená z leštěné oceli.

Najděte dobrého dodavatele díky referencím skutečných zákazníků. Vybudujte si dobré jméno a získávejte ty nejlepší zakázky. Výroba psacích stolů, postelí, skříní, stolků, komod a atypického nábytku.


Zakázková výroba psacích stolů podle požadavků zákazníka.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.