Monday 28 August 2017

Návod mikrovlnná trouba

Před použitím Vaší mikrovlnné trouby si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě dodržujte pokyny v něm uvedené. Zabudované bezpečnostní spínače zabra- ňují provozu trouby s otevřenými dvířky. Neporušujte je, ani se nepokoušejte spu- stit troubu s otevřenými dvířky, protože by- ste mohli být vystaveni mikrovlnné energii.


Dbejte na to, aby na povrchu dveřního těs-. Elektro, které chcete mít.

Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. VAŠE BEZPEČNOST I BEZPEČNOST DALŠÍCH OSOB JE VELMI. V tomto návodu a na samotném spotřebiči jsou uvedena důležitá bezpečnostní upozornění, která si musíte přečíst a dodržovat je. Před použitím mikrovlnné trouby si pečlivě prostudujte informace uvedené v tomto návodu k použití.


Budete-li dodržovat uvedené instrukce, bude vám mikrovlnná trouba mnoho let spolehlivě sloužit. Před umístěním, instalací a uvedením přístroje do provozu si bezpodmínečně pročtěte tento návod k obsluze.

USCHOVEJTE TUTO PŘÍRUČKU NA BEZPEČNÉM . Ochráníte tak sebe a zabráníte možnosti vzniku škod na Vašem přístroji. KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY. KROKY PRO SPUŠTĚNÍ PEČENÍ (1–6).


PRVNÍ ZAPNUTÍ SPOTŘEBIČE. Přečtěte si tyto pokyny pečlivě před prvním použitím mikrovlnné trouby a návod uschovejte pro případnou potřebu v budoucnu. Pokud budete postupovat podle uvedených pokynů, bude Vám Vaše trouba poskytovat dobrou službu po mnoho let.


Před instalací a použitím mikrovlnné trouby si, prosím, pozorně přečtěte tento návod k obsluze. Před prvním použitím mikrovlnné trouby si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě ho uschovejte. Návod si uschovejte k pozdějšímu nahlédnutí.


Pokud budete mikrovlnnou troubu používat podle údajů uvedených v tomto návodu , bude Vám poskytovat skvělé služby řadu let. Na výrobek bylo vydané ES prohlášení o shodě. Dřevo se při používání v troubě vysuší a může puknout nebo prasknout.


Popis mikrovlnné trouby.

Otočný talíř s příslušenstvím 1. Vaše mikrovlnná trouba obsahuje následující příslušenství: Skleněný talíř 1. Mikrovlnná trouba Gallet FMOM 201W v nadčasovém bílém provedení najde uplatnění v každé domácnosti. Je ideální pro ohřívání, či rozmrazování hotových jídel a dalších potravin. DIGITÁLNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA. Uschovejte pro pozdější použití. TENTO VÝROBEK SLOUŽÍ POUZE PRO POUŽITÍ V DOMÁCNOSTI.


Varování: Tekutiny a jiné potraviny nesmí být ohřívány v uzavřených obalech – mohlo by dojít k jejich explozi. Varování: Pro jakoukoliv nekompetentní osobu je nebezpečné odstraňovat kryt, který chrání před nadměrným mikrovlnným zářením. Varování: Dětem bez dozoru dovolte pracovat s troubou pouze v případě, . Nesmí být používány adaptéry, rozdvojky a prodlužovací kabely. Přepětí může vést ke vzniku požáru. Přístupný povrch se může během provozu zahřát.


Napájecí kabel nepoškozujte ani neohýbejte. Přístroj používejte pouze ve vnitřních prostorách. Jsou přizpůsobeny různým typům přístrojů, proto mohou obsahovat také popisy funkcí, které váš přístroj nemá.


Horký olej může poškodit části trouby jinak se vystavujete riziku ztráty záruky. Používejte mikrovlnnou troubu pouze v souladu s pokyny d) Po použití otřete dvířka, těsnění dvířek a vnitřní prostor uvedenými v tomto návodu. Tato mikrovlnná trouba je určena.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.