Thursday 31 August 2017

Mikrovlnná trouba novaline

Mikrovlnná trouba Novaline MW DGS 2platné do: 6. Před použitím Vaší mikrovlnné trouby si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě dodržujte pokyny v něm uvedené. Pokud budete dodržovat návo Vaše mikrovlnná trouba se Vám odmění mnoha léty dobré služby. Ještě je v originálním balení. Luxusní, kvalitní mikrovlnná trouba s grilem ! Prodám luxusní, kvalitní mikrovlnnou troubu zn: Rohnson s digitálním ovládáním a grilem.


Dvířka zrcadlo, objem l, barevný animovaný průběh ukazatele činnosti. Keramické antibakteriální dno, cel. V troubě můžete ohřívat, grilovat, nebo rozmrazovat dle váhy pokrmu. Na displeji se zobrazuje zbývající čas d. Vestavná mikrovlnná trouba Fagor MW3-2v nerezu s grilem a digitálem, některé popisky nečitelné ale jednoduchá na obsluhu, vše se zobrazuje na display. Plně funkční v hezkém stavu včetně rámečku.


Hledání: mikrovlnná trouba novaline mw-2manual. Poraďte mi někdo s mikrovlnkou-najednou přestala ohřívat. Ostatní funkce jsou v pořádku. Když jsem rozdělal plechový kryt, našel jsem ohmetrem nefunkční (asi) tepelnou velkou pojistku, která má na sobě napsáno pouze 5kV 7A , jinak ostatní čidla a spínače fungují. Bazar elektro, Zachovalá,plně funkční mikrovlnná trouba s grilem.


Všeobecné bezpečnostní informace. PŘEČTĚTE SI PROSÍM POZORNĚ TEN-. Zabudované bezpečnostní spínače zabra- ňují provozu trouby s otevřenými dvířky. TO NÁVOD A USCHOVEJTE HO PRO. Neporušujte je, ani se nepokoušejte spu- stit troubu s otevřenými dvířky,.


Viac ako 2obchodov na jednom mieste. Je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, ktoré sa ľahko čistia a udržiavajú. Не найдено: novaline Domácí spotřebiče bazar - Sbazar.


Перевести эту страницу Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Domácí spotřebiče bazar na Sbazar. Kancelářské židle černé barvy. Komoda se šuplíky světlé dřevo.


Vysavač Sencor – Cyklone. Měl jste někdo tento typ mikrovlnky rozdělaný? Prosím o radu jak na ten knoflík bez poškození.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.