Thursday 24 August 2017

Lak na osb desky

Nebyly nalezeny žádné podkategorie. Eternal-Mat-Revital-Bílý-201-35kg. Je bezbarvý, hedvábně lesklý, vysoce zatížitelný, určený pro . Pro tmelení desek osb můžete použít např. Tento základní lak ve formě gelu je nanášen a po ploše roztírán pomocí špachtle.


Dotaz: Lak na OSB desky v podkroví. V podkroví rodinného domu máme podhledy (šikmou část i strop) z OSB desek. Chtěl bych se zeptat jakým bezbarvým lakem je natřít, aby lak hlavně v šíkmých plochách lak nestékal a netvořily se kapky a čím lak alplikovat (štětka nebo váleček, případně jaký)? Speciální vodou ředitelný lak upravený pro použití na OSB desky.


S extrémní odolností proti oděru Moderní typ nátěrové hmoty. Cena produktu bez dopravy. SOKRATES MOVIpur OSB - Lak na parkety polyuretanový.


Je bez zápachu, nehořlavý, s extrémní odolností na oděr, upravený pro použití na OSB desky. Obyčejně, nebroušené OSB desky bych na podlahu nepoužíval, ale dají se sehnat z jedné strany broušené (za cca 15– m2) a toho už bych se nebál. Broušené OSB půjdou i dobře natřít barvou nebo namořit a natřít lakem. Jako povrchovou úpravu bych volil podlahový lak vysoké tvrdosti.


Stejně na tom nikdo neušetříte, . Někde vznikly mezi deskama škvírky, to když byly desky ne úplně rovné a nedaly se srazit úplně k sobě, tak to se taky tmelilo. Pak jsem nanesla první vrstvu laku. Zvolili jsme bezbarvý lak Sokrates, abychom zachovali barevnost osb ,první dvě vrstvy byl lak Movi-pur na normálně namáhané podlahy, další tři vrstvy byl Tango. Další krytina na deskách již nebude. Potřebovala bych vědět, jestli budou desky pochozí nebo jinak zatížené např.


Pochozí lak je syntetický odolný lak , který je vhodný jak do interiéru, tak do exteriéru. Na pochozí plochy, jako jsou dřevěné podlahy, nabízí značka vynikající, extrémně tvrdý a na oděr odolný MOVIPur brilant a MOVIpur OSB – nový výrobek na podlahové OSB desky. Pro zvláště namáhané plochy je určen 1 PU lak TANGO plus a TANGO sport. Laky mají vynikající odolnosti na oděr, . Moderní typ nátěrové hmoty.


Po zaschnutí poskytuje vysoce kvalitní nátěry, které jsou . Lak je určený pro vnitřní prostředí. Dobrý den, chystám se na malou přístavbu víkendové chaty a mám zatím navrženu šikmou střechu o sklonu 20°. Tepelná izolace bude mezi krokvemi. Jako záklop z interiérové strany jsem chtěl použít OSB desky s utěsněnými spoji, které budou plnit funkci parozábrany (spoje přelepený těsnící páskou). Nejčastěji se OSB podlaha impregnuje přírodním olejem, který dokonale zvýrazní barvy materiálu a desky působí na pohled i na ohmat velice teple, útulně a příjemně.


Opakem toho může být klasický polyuretanový lak , který je možná praktičtější z hlediska vyššího zatížení, jeho podoba je však mnohem chladnější a . Podlaha tak působí tepleji než po úpravě např. Lak však může být praktičtější při větším zatížení podlahy, přičemž ale pak deska působí chladněji a celkově jinak. Těžko se to popisuje, je potřeba to cítit — každý pozná rozdíl dotykem na OSB desku natřenou olejem a . Xyladecor Podlahový lak je bezbarvý jednosložkový lak na bázi rozpouštědel pro použití v interiéru na nejrůznější dřevěné povrchy, jako jsou parkety,.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.