Wednesday 19 July 2017

Vinotéky

Guzzanti, Philco, HumiBox a dalších. Vybírejte si Vitríny a vinotéky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pití vína není jen vstřebávání tekutin, spíš obřad.


Nestačí proto vytáhnout lahev, připravit skleničky a rozlévat. Víno vyžaduje znalosti, cit a.

Nakúpte lacno a pohodlne na MALL. Vinotéka Hyundai VIN32DZ je připravena dopřát vašemu vínu ty nejoptimálnější podmínky pro skladování – teplotou a vlhkostí počínaje, přítmím a správnou polohou konče. Díky duální zóně chlazení navíc můžete uvnitř vinotéky udržovat dvě odlišné teploty pro bílé a červené víno, celkově pak vinotéka VIN32DZ pojme až . Svoje víno môžete uchovávať v bežnej chladničke, avšak maximálnu. To vás zajistí prostorné vinotéky od Mountfieldu.


V našich maloobchodních prodejnách nabízíme. Vyberajte si Vitríny a vinotéky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. V tejto kategórii nájdete rôzne modely vinoték a chladiacich vitrín, ktoré sú vhodné do profesionálnych reštauračných zariadení a prevádzok.

Autochladničky sú zasa praktickým doplnkom na dlhšie cesty a dovolenky. Ideální je domácí vinotéka – chladící lednice na víno. Vestavná vinotéka Whirlpool dokáže uchovat až několik desítek litrů vína. Navíc je ikonou dokonalého designu, vsází na elegantní . Ověřený e-shop s domácími vinotékami.


Klubová cena € a body. Predaj len v predajniach. Nie je skladom v e-shopeNie je skladom na predajni. Sauvignon Blanc La Joya Grand Reserva. Dunavox je největším prodejcem vinoték v Evropě a nabízí jednu z nejširších nabídek modelů na trhu.


Vzhledem k jejich specializaci se jim také daří velmi pružně reagovat na návrhy zákazníků a rychle tak zlepšovat funkčnost, kvalitu a ergonomii jejich modelů. Pokročilé technologie jako je antivibrační . Funkční uživatelský balíček do vaší vinotéky. Vše dokonale promyšleno: vychlazení skleniček, příprava vína k dekantaci a udržování teploty otevřeného vína.


Více o tématu „SommelierSet“ . V kategorii aktuálně zobrazujeme produktů.

Použijte filtraci pro zpřesnění vašich požadavků. Chladící vitríny a vinotéky jsou stále více oblíbené pro archivaci Vašich vinných skvostů. Podívejte se na naši nabídku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.