Tuesday 18 July 2017

Talo kavalírka

V ulici Pod Kavalírkou tak doplní stávající činžovní zástavbu, která je pro tuto lokalitu typická. Nabídku nového bydlení v Praze rozšíří celkem o bytů s prvky finského bydlení, . V nejnižších patrech byly navrženy dvouúrovňové lofty s přístupem na soukromou předzahrádku. Naopak do nejvyšších pater byly . Bytový dům Talo Kavalírka. Lokalita Praha Smíchov.


Ondřej Bielak Vedoucí projektu: Ing. Detailní popis projektu a lokality, informace o nabízených nemovitostech na Sreality. Developerský projekt TALO Kavalírka. Projekt TALO Kavalírka je zasazen do původní zástavby pražských činžovních domů z počátku 20. YIT má v Praze řadu stavebních projektů.


Jde o bytové domy, komerční prostory a další projekty. Nabídne bytů s prvky finského bydlení, z nichž zhruba čtvrtinu YIT postaví pro . Architektonické řešení bytového komplexu vychází ze severské architektury, které je patrné především u členění oken . Zárubně z pozinkovaného plechu s povrchovou úpravou v RAL odstínech, v provedení pro dodatečnou montáž ve standardním profilu zárubně typ 603. Celkem bytů a loftů v na Kavalírce bude dokončeno v srpnu a všech 1bytových jednotek na Zličíně na podzim příštího roku.


V posledních měsících registrujeme výrazný nárůst . Můžeš se těšit na hrubou stavbu v plné kráse. Na rozhraní štvrtí Košíře a Smíchov v Prahe vyrastie nový nízkoenergetický projekt developerskej skupiny YIT s názvom Talo Kavalírka. Talo Kavalírka , obytný komplex v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Název stavby: TALO Kavalírka.


Stavební firma: CEMEX Construction Services s. Použité systémy: Vzpěrné rámy Meccano TS, ORMA, ENKOFLEX, mobilní věže BOSS. Проект основан на традиционной концепции городской жизни на границе районов Смихов и Коширже. Petr zde získal pracovnu, kterou potřebuje pro práci. Тало Кавалирка предлагает общей сложности квартир с дизайном, . Фото: Проект компании YIT Talo Kavalírka.


На улице Под Кавалиркоу в Праге построят четыре энергоэффективных семиэтажных дома. Финский девелопер YIT построит на пражской улице Под Кавалиркоу, на границе Коширжа и Смихова, четыре энергоэффективных семиэтажных дома на . This Pin was discovered by Sonja Koch. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Idealní bydlení pro rodiny, kde každý člen nalezne dostatek soukromí a společné chvíle si užijete v prostorné obývací části nebo na terase. Za poplatek je k bytu k dispozici parkovací stání. Modern living close to city center.


This bright, south-facing unit offers a nice view of the park and to t. Let us offer you modern brand new apartment with balcony, garage parking space and cellar in Scandinavian-style close to the Andel city center, in the residence TALO Kavalírka ! Adresa: ulice Pod Kavalírkou, Praha – Košíře Ceny bytů od: 2. Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. Zdroj: Crest Communications.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.