Thursday 20 July 2017

Specha to auto

Soukromá inzerce automobilů a motocyklů. Potřebujete prodat svoje staré auto nebo motorku? Díky ní najdete rychle zajímavé inzeráty a jednoduše se spojíte s prodejcem.


Po dohodě můžeme převézt. Dále nabízím stavební buňku zateplenou-nové rozvody. Prodám zánovní VW GOLF 1. Vůz zakoupen nový v ČR, jsem jediný majitel, nehavarováno, nelakováno, garážováno, ve 1 stavu. Důvodem prodeje je pořízení většího vozu. Není možný odpočet DPH, nejed . Najeto 430xxx menena spojka,cepy a zadni zlumice a pera a pravy blatnik.


Motorove v poradku jen kosmeticke vady. Bez radia,rozbita loketni operka u ridice. K auto sada letnich a zimnich gum Michelin. Auto se pouzivalo jako pracovni.


Na cenne se dohodneme specham s prodejem a jsem. Kč , Přibyslav Peugeot 401. T Eko Uhrazeno Spěchá cena platí pouze dnes a zítra! Osobní auta - auto levne specha , inzerce. PRODAM AUTO LEVNE SPECHA.


VOLKSWAGEN POLO VARIO SDI LEVNĚ SPĚCHA. Led-packet, Diesel, Kombi, Cena vozidla Kč. Koupím AUTO , jakékoliv, pojízdné, spěchá. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: osobní automobily . Fotogalerie k článku Opel Vivaro Sport: Když se do práce spěchá.


Diskuse k článku: Opel Vivaro Sport: Když se do práce spěchá. Velice spolehlivé auto , nikdy nás nikde nenechalo a na rozdíl od jiných (starších) dodávek vám neudělá vítr v peněžence za benzín. Spotřeba na 1je okolo litrů.


K autu samožřejmě patří veškeré vybavení vhodné a nezbytné pro cestování ve dvou. Vestavěná postel, židle, stůl, plynnový vaříč, nádobí, autoatlas NZ a . Jedna se o rozvod plynoveho topeni. Cestak, soukrome auto , prosim specha. Dobry den, pokud zamestnanec pojede svym soukromym autem zarizovat neco pro firmu - bude to sluzebni cesta a napise si cestak.


Musi mit jeho soukrome auto , kterym pojede havarijni pojisteni?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.