Tuesday 25 July 2017

Sesit a4

Přidat produkt k porovnání. A- listů - bezdřevý papír - čistý První číslo - znázorňuje formát A znamená A znamená A Druhé číslo - znamená listů, znamená listů, znamená listů Tř. Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží. Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup!


Toto zboží nelze v současné době koupit.

Prosím, zkuste se podívat na aktuálně dostupné výrobky ZDE. As extra bílým hladkým papírem. Odolný proti propíjení inkoustu. Okraje po obou stranách. Listy, linkované s okrajem cm.


Mix motivů - nelze vybrat. Ostatní specifikace, s okrajem.

Zítra nebo zdarma, ano . Recenze: Buďte první, kdo ji napíše. Kvalitní notový papír v sešitu A silný papír, slabě předtištěn rastr pro pomocné linky horizontální i vertikální. Listů notových osnov na stránku.


Dodáváno dle skladové dostupnosti. INFORMACE O PRODUKTUPARAMETRY PRODUKTU HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ . Hledáte Obal na sešit A- modrý od ? Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Popis produktu: Praktický dárek, který může využít každý.


Ať už čtverečkovaný nebo prázdný v lepené vazbě, design desek je vždy na Vás. Vložit lze fotografie, texty, k dispozici jsou i různé šablony. Sešit , šitý, linkovaný. Informace o produktu: Materiál: tvrdé desky. Zakupte si produkt Obaly na sešit Asilný za skvělou cenu Kč, jehož aktuální dostupnost je Skladem.


A, e, listů, linkovaný. Hlavní stránka Pro spotřebitele Příklady výrobků bez toxických látek Školní pomůcky Obal na sešit A- barevný.

Propiska minihokejka Hradec dame gol. Výprodej Fandres dětský Mountfield HK . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Turistický atlas Slovensko 1:50. Ostrava cyklistická 1Kč.


Obálka je vyrobena z přírodního prémiového papíru s oboustrannou ražbou, která při pohledu zblízka připomíná jemnou síťovitou texturu. Vnitřek sešitu je vyroben z vysoce kvalitního ekologicky nezávadného papíru Munken Pure v .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.