Monday 24 July 2017

Obývačkové steny

Ponúkame kvalitné a cenovo výhodné obývacie steny a zostavy. Sconto obývacie steny sú navrhnuté podľa vašich prianí, ktoré sme za viac ako rokov nazbierali. Moderná obývačka z Decodomu sa stane centrom vášho rodinného života. Ak je obývačka spojená s kuchyňou máme riešenie aj pre vás.


Interiér obývačky si u nás zariadite od nábytku až po bytové doplnky. Preč sú doby, kedy obývacia stena zaberala celú plochu jednej steny Vašej obývacej izby. Heslom súčasnosti je vzdušnosť. Zariaďte si ju obývacou stenou z našej širokej ponuky.


Obývacia stena VIGO NEW VIII. Nepáčia sa Vám moderné obývačky? Vyberte si z našej ponuky klasickým obývacích stien. Na výber máme veľké steny so skriňami, steny s vitrínami či steny s LED osvetlením.


Je to tak trochu aj naša výkladná skriňa. Chceme mať jedinečnú a originálnu obývačku, v ktorej vynikne náš vkus a osobnosť. V obývačke majú svoje miesto knihy, umelecké predmety a elektronika. Pre tých ktorí si chcú zariadiť byt ľahko a rýchlo sú tu obývacie steny - čiže steny do obývačky.


Oproti sektorovému nábytku sa jedná o typizované zostavy u ktorých nie je možné vybrať iné skrinky než tie, ktoré tvoria obývaciu stenu. Len u niektorých je možné napríklad dokúpiť komodu alebo skriňu. Tým sa ale výber stáva . Sektorové moderné obývacie steny budú perfektným doplnkom Vašej obývacej izby. Sektorové obývacie steny ponúkajú možnosť vyskladať si nábytok podľa vlastných predstáv. Kvalitné, lacné obývacie steny značky Möbelix.


Moderné obývacie steny svojim charakterom pripomínajú sektorový nábytok. Sú vzdušné, pôsobia priestranne, ale poskytujú málo úložného priestoru. Moderné viacdielne obývacie steny a obývacie zostavy slovenskej výroby. Nakupujte online a nákup nad 300€ vám dovezieme na Slovensku zadarmo. Dajte obývačke novú tvár.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 3produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! TV stolíkov nájdete na Biane.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.