Tuesday 25 July 2017

Lidl otváracie hodiny cez vianočné sviatky

Hypermarkety, supermarkety a nákupné centrá Martin - otváracie hodiny počas blížiacich sa Vianočných sviatkov, Nového roka a Troch kráľov. Napríklad Penny Market zatvorí predajne na celé tri dni Vianoc. Aby ste nemuseli behať po meste a pamätať si, kedy je ktorý obchod otvorený, zistili sme otváracie hodiny najväčších supermarketov a nákupných centier.


Počas najkrajších sviatkov v roku mnohé obchodné lokality v Trnave zmenia otváracie hodiny. Neostaňte prekvapení, prinášame. Lidl (Vladimíra Clementisa) Štedrý deň 24. Tesco Extra (Veterná) Štedrý deň 24.


Vianočné sviatky i oslava príchodu Nového roka sú už za dverami. Nevzťahuje sa na kaviarne, reštaurácie, kino a kasíno, ktoré majú vlastné otváracie hodiny. A preto ľudia budú veľa nakupovať.


Lidl – otvorené cez Vianoce , Silvester, Nový rok, Traja králi . Zháňate darčeky, alebo vám ešte chýba kapor? Prinášame veľký prehľad otváracích hodín reťazcov po celom Slovensku. Supermarkety a obchodné centrá budú otvorené. Ich otváracie hodiny ale sviatky výrazne menia, a tak prinášame prehľa ako to bude vyzerať v. Otváracie hodiny počas vianočných sviatkov v LIDL NÁMESTOVO ŠTEDRÝ DEŇ 24. Keďže počas Vianoc a zároveň osláv vítania nového roka ovplyvňujú otváracie hodiny obchodov štátne sviatky.


Kaufland má netradične už niekoľko dní pred Vianocami predĺženú predajnú dobu až do 23-tej hodiny. Aby vám cez sviatky v chladničke nič nechýbalo, zásobte sa v predstihu. V nedeľu budú všetky obchody zatvorené a niektoré aj v pondelok. Pozrite sa tiež, ako budú fungovať lekárne.


Na webe nájdete aj najbližšiu predajňu a otváracie hodiny. Počas sviatkov budú obchody zatvorené celkovo štyri dni. Dotykový mobil, smartfón či mobil pre seniorov za výhodné ceny.


V našej ponuke nájdete telefóny Apple, Lenovo, Samsung, G smart, Nokia, HTC, ZTE … a široký výber prislušenstva a to všetko skladom k odoslaniu ihneď. Prvý sviatok vianočný bude COOP Jednota na celom Slovensku zatvorená, potraviny a supermarkety budú zatvorené aj 26. TESCO Hypermarket TESCO supermarket KAUFLAND JEDNOTA CBA LIDL do 23. Počas najväčších sviatkov v roku (Veľká noc, Vianoce ) poskytujeme na rozdiel od väčšiny našej konkurencie viac voľna pre našich zamestnancov, aby si.


Otváracia doba predajní bude prispôsobená tak, aby si mohli zákazníci nakúpiť bez stresu pred zatvorenými sviatkami, no bude záležať na konkrétnej . Sviatok vianočný ) zatvorené 26. Vážení zákazníci, radi by sme Vás informovali o otváracích hodinách našich prevádzok počas sviatkov: Od 24. Nákupné reťazce nechcú zdržiavať svojich.


Na prvý aj druhý sviatok vianočný budú naše predajne zatvorené, informuje hovorca spoločnosti Lidl Tomáš Bezák. Autor: Ľuboš Pilc, Pravda. Slovenská aliancia moderného obchodu (SAMO) združuje obchodné reťazce Billa, dm drogerie markt, Kauflan Lidl , Metro a Tesco. Podľa vyjadrenia hovorkyne .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.