Wednesday 26 July 2017

Avent jídelní sada

Jídelní sada VIA Tato sada je ideální pro skladování dětské stravy či mléka. Je skvělým pomocníkem na doma i na cesty. Avent Via jídelní sada pro batolata, pro členy klubu Ondálek expresní doprava zdarma! Obchod ověřený zákazníky.


Avent jídelní sada obsahuje lžičku a vidličku s protiskluzovou rukojetí, velkou amalou misku a talíř s protiskluzem. S veselým motivem pro první papání. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Vhodná do myček a mikrovlnek. Stolování se stane zábavou! Balení obsahuje ks pohárků. Díky veselým motivům podporuje v dětech samostatnost při jídle. Sada obsahuje dělený talíř pro rozdělení jídel , velkou a malou misku pro snadné nabírání, první dětskou hlubokou lžičku a vidličku a receptář.


Avent - jídelní sada pro batole už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Z roztomilé dětské jídelní soupravy Philips AVENT bude rádo jíst každé dítě. Veselé a barevné obrázky zvířátek vyprávějící naučný příběh podporují dítě, aby se naučilo samostatně jíst.


Zároveň ho podněcují k jídlu, vaše dítě se bude snažit vše sníst do posledního sousta, aby vidělo všechny obrázky. Dělený talíř udržuje jídla rozdělená. Strany misky usnadňují nabírání - ideální pro samostatné krmení. Snadné čištění, lze mýt v myčce, vhodné do mikrovlnné trouby. První dětská lžička a vidlička.


Snadné uchopení malými ručičkami - ideální pro samostatné . Ideální pomůcka pro první krmení a přesnídávky. Podporuje děti, aby se naučili jíst samostatně. Inzerát AVENT jídelní sada pro batole v okrese Beroun, cena 4Kč, od 17sen na Sbazar. S touto dětskou jídelní sadou se stolování pro nejmenší stane zábavou! Pořiďte dětskou jídelní sadu s veselými talířky a příborem pro vaše nejmenší, aby se naučili jíst samostatně.


Talíř a misky s obrázky vyprávějící naučný příběh.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.