Thursday 29 June 2017

Restaurace kozlova almara 182 00 praha 8

Pondělí, 11: – 24:00. Сохраненная копия Перевести эту страницу Zažíjte setkání legendárního piva a tradiční kuchyně na místě, které dýchá historií. Tradiční restaurace s českou i mezinárodní kuchyní na špičkové úrovni, skvělé pivo a to vše za dobrou cenu. Obědy, večeře, jídlo s sebou, oslavy, večírky,. Excellent Kozel beer from tap!


I can only recommend local wings with BBQ. Kapacita naší restaurace je míst. Letní zahrádka pro osob. Cuisines: European, Czech. More restaurant details.


Stačí popojet o dvě stanice tramvají z Metra Kobylisy a máte restauraci o jednu až dvě úrovňě výš než na metru. Libeň ( Praha ) – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. When I moved back to Warsaw from Prague, I realised how much I miss this restaurant. Kozlova Almara in Prague, reviews by real people. Mit Yelp kannst du n, Empfehlungen teilen und dich mit anderen darüber austauschen, wo in Prag es richtig super ist und wo eher nicht so.


Highlights info row image. Upřesnění restaurace : Provoz restaurace s kapacitou míst. K dispozici je zahrádka s kapacitou míst. Možnost pořádání společenských akcí. O Yelp é uma maneira divertida e fácil de encontrar, recomendar e falar sobre o que é bom (e não tão bom assim) em Praga e proximidades.


Hotel Henrietta se nachází v klidné městské části Praha , několik málo minut od stanice metra a zastávky. Dobré jídlo a pití za rozumné peníze years ago restaurant food establishment Point 14. Nejlepší akce v Praze dnes, zítra, o víkendu. Oblíbená vizitka Osobní vizitka.


Více výhod pro přihlášené. Krušovická restaurace Na Michelské. Výstava: Daniela Raková.


Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Prag.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.