Friday 19 May 2017

Tvrzené sklo iphone 5se

Tvrzená skla pro mobilní telefony). Nevýhodou může být pokrytí pouze . Jedná se o japonský materiál s tvrdostí 9H - schopný ochránit disple. Výborná odolnost proti škrábancům a vynikající odolnost vůči mechanickým poškozením. V drtivé většině případů platí , . Tvrdost skla je 9H, což z tohoto skla dělá absolutní špičku. Díky tomuto ochrannému tvrzenému sklu podstatně zvýšíte ochranu displeje nejen proti poškrábání (sklo odolá i noži bez poškrábání), ale i při pádu telefonu na zem.


Vysoce kvalitní tvrzené sklo o tloušťce mm pro maximální ochranu displeje vašeho zařízení. Ochranné tvrzené sklo pomáhá ochránit displej před . Jedinečné řešení jak ochránit displej před . Nillkin Amazing H tvrzené sklo je vyrobeno z vybraných Japonských materiálů AGC a Harves. Zpracováno nanotechnologí pro vynikající ochranné vlastnosti. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a mají v sobě výřezy na tlačítka, reproduktor atd.


Ovládání telefonu přes dotykové sklo neovlivní funkci dotykové vrstvy Vašeho . První neviditelné pouzdro, které poskytuje celkovou ochranu bez ovlivnění jedinečného designu telefonu. FlexibleGlass Nová generace . Jeho tvrdost 9H znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie. Vyrobeno je z japonského tvrzeného skla , procházejícího přísně kontrolovaným výrobním procesem, kdy je navíc zesíleno o další vrstvy, které zvyšují jeho ochranné vlastnosti. Sklo je dokonale průhledné a . Zaručení ochrana displeje vašeho iPhonu temperovaným sklem o tvrdoti 9H.


Oproti krycí fólii nevytváří bublinky a je mnohonásobně odolnější. Citlivost displeje není při použití tvrzeného skla nijak zhoršena. S tvrzeným sklem předejdete prasknutí, poškrábání, . Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Tato nabídka od prodejce Hule-eshop byla archivována dne 20. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Ochraňte svůj displej s tvrzeným sklem, které je až krát odolnější.


Snažíme se nabízet tvrzená ochranná skla od několika výrobců, abyste si mohli vybrat pro Vás to nejlepší. Chrání přední tělo iPhonu proti poškrábání a rozbití. CELLY Glass ochranné tvrzené sklo. Je krát odolnější než samotný displej, nabízí snadnou instalaci bez vzduchových bublin a velmi dobře se čistí.


Ukryjte displej vašeho iPhonu do bezpečí se zárukou účinné ochrany a maximální průhlednosti.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.