Monday 29 May 2017

Sekáček potravin rohnson

Díky tomuto mlýnku dosáhnete kvalitně nadrcených čerstvých rajčat, ze kterých uděláte výbornou polévku nebo si je přidáte . Drďte, míchejte, mixujte dle libosti se sekáčkem R-5od značky Rohnson ! Výkonný motor 3W max. Pro ještě spolehlivější a rychlejší sekání můžete využít praktickou funkci TURBO, která drtí led a dokonce i oříšky. Multifunkční sekáček nabízí dokonale . Díky výkonnému motoru, nemá sekáček s drcením, mícháním či mixováním žádný problém. Součástí sekáčku je mixovací nádoba o objemu 1l.


Pokud potřebujete skladného a přesto výkonného pomocníka do kuchyně, sekáček potravin značky Kenwood bude tou správnou volbou. R s možností prodloužené záruky. Rohnson R-519G je šikovný pomocník do vaší kuchyně, který vám pomůže . Tyčové a ruční mixéry jsou určeny pro zpracovávání menšího objemu potravin.


Osobní odběr na pobočkách. Napište vlastní recenzi. Příslušenství: Nástavec pro šlehání měkkých potravin. Má také funkci Turbo pro zvýšení rychlosti v případě potřeby.


Podložka, kterou oceníte při práci se sekáčkem, zároveň poslouží jako víko pro možnost uzavřít obsah 5ml mixovací nádoby. ROHNSON R-5sekáček potravin. R-5je vybaven sady kovových nožů, bezpečnostní pojistkou. Umožňuje drcení, míchání i mixování potravin. Ve výbavě má velkou nádobu s kapacitou 5ml.


Manipulace s tímto sekáčkem Rohnson je velmi snadná. Výrobce: Rohnson Kód zboží: R-523. Pouze do vyprodání zásob! Zboží již bohužel není v prodeji. Inzerát Sekáček potravin Rohnson MultiDuo v okrese Praha-zápa cena 1Kč, od junod na Sbazar.


V soutěži hrajeme o sekáček potravin Rohnson , ve kterém můžete potraviny drtit, sekat, mixovat, míchat i šlehat. A druhý výherce získá nerezovou rychlovarnou. Je to vynikající pomocník v každé kuchyni a ušetří vám spoustu času a námahy. Tento produkt byl z naší nabídky již vyřazen a není možné ho objednat. Pro výběr produktu z naší aktuální nabídky si vyberte kategorii v levém menu.


Ve všech kategoriích jsou zařazeny produkty v různých akcích a slevách.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.