Wednesday 31 May 2017

Restaurace policka

Zavítejte a poznejte poličskou pohostinnost v její nejlepší podobě. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Ano, takhle jednoduché to je! Restaurace v Poličce se těší na vaši návštěvu.


Herešova krčma je historická restaurace v centru královského věnného města Poličky. Návštěvníci zde mají k dispozici míst k sezení pod klenutými stropy uvnitř restaurace a míst na letní zahrádce ve dvoře u prastaré metrů hluboké studny a šibenice. Poslední objednávky pro rozvoz přijímáme: Pondělí až Sobota do 21:30. ROZVOZ PIZZY PO POLIČCE ZDARMA! Přímé kontakty na restaurace.


Prohlédněte si nabídku, hodnocení a fotky u podniků v Poličce. Hotel THT – Kvalitní ubytování v centru Poličky za přijatelné ceny. Ubytování v Chalupářském stylu v Poličce. Penzion je v klidné části Poličky a je určen pro ty, kteří preferují klid a pohodu.


Penzion Na Chalupě tvoří komplex s Penzionem Adéla, který je vzdáleny pár minut chůze směrem k centru města. To vše v přijemném prostředí s možností posezení pod zastřešenou pergolou v letních měsících. Provozovatel restaurantu má možnost využít veškeré prostory spolkového domu Jordán tak, aby mohl uspokojit Vaše . Vítejte na stránkách Hotelu Pivovar v Poličce.


Hotel se náchází v klidné části centra města asi 2metrů od Palackého náměstí. Je ve vlastnictví Měšťanského pivovaru v Poličce. V horkých letních dnech vám nabízíme . Kuchyň se specializuje na masové, vegetariánské.


Vás na stránkách Vinárny U Krbu. Jarní polévka se zeleným hráškem 3-Kč. Svíčková omáčka (200g hovězího masa), houskový knedlík 14-Kč.


Kachní prsa nejsou momentálně v nabídce! AKCE : domácí koláč s jahodami a rybízem, zeleninový salát s kuřecím masem - čínské . No information is available for this page. Jídla a nápoje, cukrovinky, zákusky, sendviče, steaky, studená kuchyně, těstoviny , saláty . Kapacita restaurace je míst, stavebně oddělená nekuřácká část míst. Nabízíme převážně domácí českou kuchyni.


Máme bezbarierový přístup. Bohužel jsme nenašli žádný inzerát. Jakmile se objeví nemovitost podle vašich představ, dáme vám vědět e-mailem. Stačí si nastavit hlídacího psa.


Najděte si spolehlivého makléře, který vám ušetří spoustu času, nervů a peněz. Polička - Hledáte restaurace k pronájmu v této lokalitě?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.