Tuesday 23 May 2017

Kuličkový částečný výsuv

Povrchová úprava zinkováním. V sadě jsou dva díly na jednu zásuvku. Skrytý výsuv pro boční montáž pomocí vrutů do korpusu, uchycení k zásuvce šrouby M4.


Ocelové kolejnice s kuličkovými ložisky. Kuličkový mikrovýsuv uložený v dřážce bočnice zásuvky. Nedělitelný Dno zásuvky musí být.

Ve složeném stavu má výsuv. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Základní materiál, ocel. Jmenovitá délka, 3mm. Zásuvkové systémy, vodící kolejnice.


Provedení: S integrovaným dotahem a tlumením, krytkami na zadních koncích korpusových lišt a na konci středové lišty s dorazem, s možností vysazení pomocí uvolňovací páčky. Typ výsuvu, Guličkový výsuv. Výsuv , čiastočný výsuv.


Detailní popis produktu: Částečný výsuv s aretací zpětného chodu a pojistkou proti vypadnutí.

Zátěž výsuvu maximálně 30kg. Kč bez DPH21Kč s DPH. SKLADEM - expedice do hodin. Vodící kolejničky a kuličková klec tvoří kompletní nedělitelnou jednotku. Mezi nejznámější patří klasické kolečkové (rolničkové) výsuvy, které se používají především pro klasické dřevěné zásuvky z laminovaných desek.


Další jsou výsuvy kuličkové, které v tuto chvíli díky sníženým cenám a implementovanému dotahu s dotlumením klasické . Hledáte kulickovy vysuv ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Blum Tandem plus Blumotion 3mm částečný výsuv. Policový a šuplíkový výsuv , nosnost - kg,.


Bežnì se také používá označení kuličkový posuv, průmyslový posuv, kovový výsuv , částečný výsuv , plný výsuv , plnovýsuv, posuv pro dveře, teleskopický výsuv , kuličkové vedení, regálové vedení , závìs, vertikální posuv, teleskopické rameno, kuličková lišta, ložisková lišta, lišta pro velké zatížení, posuvná lišta, lišta s velkou . Plnovýsuv kuličkový na šr. INNOTECH příborníková vložka OrgaTray držák na nože,buk, ks, 45. Spojka QUADRO tabelátorová, B-sa sada, 1. Quadro společnosti Hettich je technicky dokonalý výsuv pro zásuvky InnoTech a pro dřevěné zásuvky. TipOn: pro částečný výsuv T55.


Veškeré výrobky firmy Blum jsou vyráběny s důrazem na prvotřídní kvalitu a snadnou montáž s maximální možnou kombinovatelností dílů mezi sebou. FGV je v této skupině zastoupeno výsuvy s integrovaným tlumením .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.