Monday 22 May 2017

Háčky na háčkování velikosti

Nabízíme vám velký výběr pletacích háčků , jehlic a pomůcek na pletení a háčkování. S nimi upletete cokoliv. Háček na háčkování sada velikostí ks.


Sada háčků na háčkování se silikonovou . Dřevěné háčky až do velikosti 1 opravdu velké plastové háčky pony do velikosti 20.

Můžete si zde vybrat i tuniské háčky pro tuto speciální . Nemít doma už letitou zásobu drátů na pletení a háčkování všech velikostí , barev a délek, byla bych na tom úplně stejně. Existuje mnoho velikostí , které odpovídají typům příze a umožňují dělat menší nebo větší sloupky. Velikosti háčků se pohybují od 6mm po. Stačí otevřít a budeš v obraze.


Uvedená cena je za 1ks háčku.

Na každém klubíčku je vždy uvedena velikost jehlic i háčku.

Je to ovšem pouze pro vaši orientaci. Mnohdy jednoduše záleží na tom co tvoříte, jak utahujete a jaký je celkově váš styl pletení či háčkování. Pokud je na etiketě uvedeno například číslo – mm. V tomto oddělení najdete háčky různých velikostí , tvarů , vyrobené z různých materálů.


V nabídce jsou háčky od různých výrobců. Plastová ručka, délka 14cm. Pletací háček PONY na háčkování vlny velikost 3mm.


Jsou vhodné především pro práci s háčkovací přízí. Jestli chceš háčkovat i takové ty jarní a letní věci - čepičky, šaty, tak je dobrá i bavlněná příze Camilla nebo Katka. Nabízíme také dlouhé háčky a kruhové háčky pro tuniské háčkování.


Catania, Camilla, Nicky jsou . Tento sortiment jistě ocení každá žena, která ráda háčkuj. Sadu háčků na háčkování ocení každá žena, která ráda háčkuje. U anglických návodů se ale často setkáte s písemným označením, které někdy odpovídá přesné míře v mm, ale někdy se pouze blíží.

Díky silikonové rukojeti se pohodlně drží v ruce.

SADA HÁČKŮ NA HÁČKOVÁNÍ KUSŮ. Praktická sada Vám určitě přijde vhod při Vašich ručních pracích. Vhodné pro všechny zájemce o háčkování.


Užijte si pletení a háčkování s barevnými háčky , nebo touto sadou potěšte k narozeninám například svou babičku. Díky velkému výběru velikostí háčků v sadě, si můžete vybrat právě ten, který Vám zrovna vyhovuje. Háčky jsou vyrobeny z hliníku.


Nepostradatelný nástroj. Dokonalé jak pro profesionály, tak i amatéry – dokonce i když teprve s háčkováním začínáte – tato souprava bude pro vás .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.