Monday 29 May 2017

Green motol prodej

Dokazují to prodeje projektu, kdy je aktuálně z celkového počtu 1bytových jednotek prodáno již procent. Ke každému bytu patří parkovací stání, v přízemí jsou předzahrádky a byty v dalších nadzemních patrech disponují balkony nebo terasami. Kde chci bydlet - Nové byty a rodinné domy na prodej.


Připravili jsme pro Vás seznam projektů ve stejné lokalitě. Součástí je plně vybavená kuchyň, samostatné ložnice, šatna, koupelny, balkon, schodiště z masivu, komora na patře. Celková plocha 121mnabízí plně vybavenou kuchyň spojenou s jídelní částí a . Budovy C C Cv prodeji. Klidné a bezpečné bydlení uprostřed zeleně, v elegantním nízkoenergetickém areálu ve finském stylu, stavěném podle náročných severských standardů? Green Motol u přírodního parku Košíře-Motol a golfového hřiště Prague Golf Club.


Tento apartmán se nachází v Praze, km od katedrály sv. Nabízí terasu s výhledem do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.


YIT Stavo přidává ke svým projektům zdravého bydlení ve finském stylu další: KOTI Green Motol. Ostrava (okres Ostrava-město). Praha (lokalita Žižkov). Prodej nových bytů, který YIT Stavo zajišťuje prostřednictvím vlastního prodejního oddělení YIT Point, byl již zahájen. Kuchyně zařízená sklokeramickou varnou deskou a lednicí s mrazničkou.


Koupelna se sprchovým koutem, pračkou a toaletou. Elegantní městské bydlení s přírodou na dohled. Developerská společnosti YIT zahájila 1. A to je cílem YIT při tomto. Mezi cílové skupiny patří samozřejmě příznivci golfu, kteří tvoří určitou část klientů, potvrzuje Marek Kontriš z developerské společnosti . V dosahu domu je několik MŠ, několik ZŠ, zdravotnické středisko, nemocnice Motol , obchodní centrum Řepy i golfové hřiště v Motole. Výborná dopravní dostupnost.


Na letiště Václava Havla je to autem minut. Cca 4m od domu je nově vybudovaný krásný Aktivní . Pokud golfista na hřišti v pražském Motole udělá zvláště vydařený odpal, tak se už brzy možná trefí do bagru, který tam bude vedle greenu hloubit základy nového bytového projektu finské developerské skupiny. Prodeje zahájíme ještě letos,“ sdělil deníku Egenerální ředitel YIT Stavo Vladimír Dvořák.


Byt prošel postupnou rekonstrukcí nová kuchyň, koupe. Zastávka tramvaje je vzdálená několik . K bytu patří sklep v suterénu domu. Jednotka je orientovaná na jižní stranu do klidného. Glock GenCERAKOTE GREEN.


Zbraň je nastříkaná keramickým povrchem (barvou CERAKOTE). Speciální set za super cenu. Zajímalo nás, jak se tato. Další zajímavostí je, že část bytů (4. patro - viz obrázek vpravo) je v našem vlastnictví a zajišťujeme jejich prodej.


Dokončeno příští podzim. Nových bytů i rodinných domů jsou nyní v . PATRON - NEJLEPŠÍ HYPOTÉKA, SAZBY OD. Hypotéka na míru za pár minut.


Tímto Vám nabízím k prodeji bývalou zemědělskou usedlost nacházející se v krásném prostředí malého městečka Obořiště, okres Př.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.