Friday 26 May 2017

Dřevěné regály na knihy

Poptáváte regál či knihovnu na uložení knih a dekorací? Prohlédněte si, jaké knihovny a regály vám může nabídnout náš eshop Jamall. Moderní zařízení vašeho bytu by mělo být přehledné a velice jednoduše řešitelné regály. Do nich máte možnost uschovat prakticky vše, co vás jen napadne. Snad i díky tomuto ideálnímu řešení jsou všechny police v bytě přehledně uspořádané.


Jistěže elektronické knihy teď zažívají velký boom, klasické papírové knížky jsou ale stálicemi, které se budou vždy těšit oblibě. My ve Westwing dobře víme, jak uspořádat interiér vkusně a stylově a tyto informace si v žádném případě nenecháme pro sebe. Inspirujte se radami našich šikovných odborníků na styl. Knihovna HORSENS police široká kávová.


Ale kam všechny chytré svazky umístit? Každý správný „knihomol“ ví, že tam, kde máme knihovnu, jsme doma. Na tuto pozici je skvělým adeptem krásná knihovna z masivu nebo policový regál na knihy. Při pohledu na minimalistické dřevěné police budete mít pocit, jako by vaše knihy levitovaly na stěně. Multifunkční knihovny, police a regály jsou ideálním nábytkem do domácnosti, kam ukládat knihy a jiné poklady.


Zútulněte váš obývací pokoj jednou z nich. Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň i pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě. XL Policový regál na knihy v tvare schodov vo farbe dubového dreva 1cm. Táto skrinka na knihy sa vďaka svojmu jedinečnému a praktickému dizajnu v tvare schodov zaručene stane pôsobivým doplnkom do každej miestnosti.


Krásny policový regál pozostáva zo otvorených priečink. Policové díly jsou ideální úložné prostory do obývacího pokoje. Vybírejte z nabídky více než 1produktů IKEA a nakupujte pohodlně online. Moderní i tradiční design, akční ceny, výhodné slevy.


Regály značky IKEA najdete na biano. Nabízíme je v nejrůznějších barvách a zpracováních. Regál poslúži ako miesto pre uloženie kníh , ktoré si čítate večer pred spaním, ale i na umiestnenie rámikov s fotografiami svojich blízkych a priateľov. Umiestniť si do nich však môžete aj sviečky, kozmetiku či rôzne osobné veci a spomienkové predmety. Miestnosť oživia kvety, ktoré môžete umiestniť na vrch regálu , alebo ak.


Vezmeme-li průměr až dkg, dostáváme se k hodnotě zhruba až kg na jednu polici, ve dvou řadách ke až kg. Není proto divu, že se dřevěné nebo dřevotřískové police uprostřed často prohýbají. Zkuste si spočítat, kolik má vaše knihovna polic a výsledek násobte průměrnou vahou. Silné dřevo, masivní vzhled.


Jednoduchý stylový vzhle vyrobeno z masivu: palisandr (krásná struktura kresby dřeva ) Rozměry: 1x x. Dřevěná knihovna, regál na knihy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.