Tuesday 25 April 2017

Vestavná mikrovlnka siemens

Konečne mikrovlnná rúra , ktorá nezaberie veľa miesta! Je vybavená automatickými funkciami, ktoré vám umožnia si jedlo nielen zohriať, ale aj rozmraziť. Okrem klasického mikrovlnného.


SIEMENS BF634LGSSkladem ks. Kremíkový gril je umiestnený pod vrchnou varnou časťou a je dostupný v plnom výkone iba za pár sekúnd. Môžete ho zapnúť podľa Vašej . Hodnotenie produktu:. W): 8Otvárania dvierok: tlačidlo. Tento výkon si můžete upravovat a nastavovat pomocí ovládání Touch Control, a přehledného displeje palců, technologie TFT.


Toto ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Je vhodná k rozmrazování, . Mikrovlnná trouba má výšku cm. W, 8“ barevný textový TFT-displej vč.


J, LED osvětlení, nerezový varný prostor, systém ohřevu bez otočného talíře, tlačítko pro otevření dveří Celý popis. Jej vnútorný objem je litrov a na výber máte zo automatických programov. Porovnať ceny v obchodoch . Boční otevírání dvířek je ideální pro instalaci do vysoké skříňky. Barevný TFT displej zajistí přehled nad nastaveným programem a dotykové ovládání si oblíbíte pro jeho jednoduchost a rychlost.


Kvalitná mikrovlnná rúra s celým radom praktických vlastností: výkonových stupňov: 900W, 600W, 360W, 180W, 90W, až výkonové stupne mikrovĺn. Výkonná mikrovlnka do moderní kuchyně. Při zařizování kuchyně či její rekonstrukci myslete na to, že by vám nové spotřebiče měly maximálně vyhovovat.


Díky elegantnímu černému provedení se vestavná. Vysoký výkon až 900W vám ušetří čas přípravy. TFT displej: výborná čitelnost z jakéhokoliv úhlu pohledu. Control Plus: zaručuje úspěch při . Ponúkame široký výber vstavaných mikrovlnných rúr s grilu a bez grilu od značiek MORA, Concept, Electrolux, Whirlpool a mnohých ďalších.


Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL. Siemens Vestavná trouba HF25M6L(HF25M6L2).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.