Friday 14 April 2017

Pronájem bytu praha 4 nusle

Byt tvoří pokoj s kuchyňským koutem ( plyn.sporák, lednice, 2skříně ), obývací . Pronájem zařízeného bytu ve 2. Kloboučnická V bytě se nachází dva… Kloboučnická, Praha, Nusle. Přidat do oblíbených Posunout inzerát . Uvažujete o prodeji nemovitosti? Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt , dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze poptávajících klientů, tradice a spolehlivost.


Pracujeme pro vás už od r. Naše společnost Vám nabízí prostorný k dlouhod. Preferujeme Prahu (ideálně Podolí, Braník, Nusle ). Potřebná je dobrá dostupnost MH v případě bytu v patře výtah. Zaručujeme seriózní jednání . Praha - Nusle , ulice Marie Cbulkové.


V pohodlné vzdálenosti k hlavním silnicím, veřejné dopravě a se snadnou dostupností pražského centra se byty k pronájmu v Nuslích pyšní perfektní polohou nejen . Praze - Nusle , ulice Pod Lázní. Byt je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, bezpečnostní dveře. Technická místnost (šatna). Klienti často upřesňují hledání na konkrétní čtvrť: Braník Háje Hodkovičky Chodov Cholupice Kamýk Komořany Krč Křeslice Kunratice Lhotka Libuš Michle Modřany Nusle Písnice Podolí Šeberov Točná Újezd nad Lesy Újezd u Průhonic Vinohrady Záběhlice. CenyUžitné plochyDostupnosti.


Když jsem Vám poprvé dávala můj byt nic jsem od toho nečekala. Ono totiž všechny RK slibují naprosto cokoliv. Vám se, ale musím zastat, protože co jste slíbili jste dodrželi a nájemník v tuto chvíli.


Nově rekonstruovaný luxusní byt je v 9. Využijte služeb profesionálů z naší realitní kanceláře. Prostorný pokoj má vstup na. NP smíšeného rodinného domu s vlastním vchodem.


Upřesnění: Nusle zobrazeno: 764x. Vyberte si svůj nový byt na portále s luxusními nemovitostmi. Součástí bYTu je lodžie ma sklep. NábYTek je zhotovený na míru a je součástí .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.