Wednesday 5 April 2017

Originální zápisníky

Garantujeme dodání do Vánoc při objednávkách na Výdejny radosti do neděle 22. Uchovávejte si své poznámky stylově. Chcete mít opravdu jedinečný a originální diář? Originální ručně vyráběné bloky, diáře a zápisníky najdete na Fler. Chcete, aby už na první pohled bylo jasné, kdo jste a co říkáte?


Tak právě pro vás jsme připravili jedinečnou nabídku reklamních diářů, bloků a zápisníků , které lze individualizovat již na deskách – přes celou jejich plochu. Navíc ladí s Original taškami přes rameno. Vyzkoušejte a poznáte, že den může být ještě barevnější! TARAKAN jsou originální ručně vyráběné zápisníky , diáře a skicáky z papíru. Při výrobě klademe důraz na kreativní záměr a recyklaci - přenos materiálů a motivů do nového kontextu.


Každý vyrobený kus je originál a je opatřen unikátním číslem. Záliba v zápisnících, papíru, přírodě, lesu - to vše se odrazilo v tvorbě nadějné designérky. Seznamte se s Kateřinou Procházkovou. Kateřina Procházková je absolventkou oboru design na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara v Plzni. Myšlenkou začít vytvářet vlastní produkt . Doručovací doba tak závisí na množství objednaného zboží.


Zápisníky jsou vyráběné ručně na zakázku. Cestovní kniha - Glóbus. Kvalitní a jedinečné provedení.


Nejkrásnější na nich je, že nejsou obyčejné a takové, které najdete ve všech papírnictvích Vašeho města, ale že jsou naprosto originální. Uložte do našich zápisníků a . Vyrábíme pro Vás ručně dělané kožené obaly na originální zápisníky z knihařství Rak i na slavné zápisníky značky Moleskine. LIMITOVÁNÁ EDICE - TYRKYSOVÁ barva je dostupná pouze do vyprodání Kožený zápisník v japonském stylu, občas se mu říká Travel zápisník s výměnnými. Sleva na originální zápisníky.


Akce trvá jen několik dní a platí jen do vyprodání aktuálních zásob, které mám skladem, . Stylové zápisníky Nuuna. Konec nudným zápisníkům. Objevte módní zápisníky Nuuna.


Luxusní zápisníky a sešity, originální vzory, zlatý tisk, ruční výroba.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.