Wednesday 19 April 2017

Dřevotřískové desky laminované

Dřevotřískové desky laminované : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jedná se o velkoplošný materiál lisovaný z třísek jehličnatých a listnatých dřevin, které . Deskové materiály Кеш Схожі Перекласти цю сторінку desky lamino , laminované desky , olepování hran, liberec, desky na nábytek, pracovní desky , kuchyňské desky , dřevodekory, ceník lamino.


Laminovaná dřevotřísková deska je standardní deska a nezbytný materiál pro výrobu nábytku a návrhy interiérů. Vyrobena z dřevotřísky potažené dekoračním papírem naimpregnovaným melaminovou pryskyřicí je nejrozšířenějším materiálem používaným k výrobě moderního nábytku.

Je k dispozici v různých provedeních, . Jsou určeny pro použití v suchém prostředí interiéru a mají širokou škálu derorů. Vzhled laminovaných desek je dán použitým dekoračním papírem a strukturou povrchu, která vzniká otiskem lisovací matrice při výrobě. Desky mohou být laminovány jednostranně nebo oboustranně.


Při vnitřním použití v budovách a na stavbách nejsou . Laminované desky jsou určeny pro vnitřní použití (výroba nábytku). Nosným materiálem je dřevotřísková deska surová, emisní tř. Desky jsou vhodné pro laminování , kašírování a potahování laminátem, dýhování a nábytkářský průmysl. Všechny dřevotřískové desky odpovídají hodnotám podle normy EN 3emisní třídě Ea rovněž na zakázku v hodnotě E-5 .

Spojují inovativní nápady týkající se nábytkového designu pro kuchyňské linky a kreativní vnitřní vybavení,dekorová škála WODEGO kolekce představuje trendové materiály používané pro výrobu nábytku i interiéry s nejvýše kladenými nároky na barevné sladění . Eurodekor je název pro desky na bázi dřeva, které jsou potaženy dekoračním papírem, který je impregnovaný melaminovou pryskyřicí. Kromě dřevotřískových desek mohou být nosičem také MDF, OSB Combiline nebo lehčené konstrukční desky. Desky Eurodekor představují širokou škálu možných aplikací pro nábytek a . Takto vyrobené desky se vyznačují vysokou pevností v tahu za ohybu a povrch desek lze dále . DŘEVOTŘÍSKY a LAMINO za skvělé ceny nakupte u společnosti KAPLAN s. Neváhejte a vyberte si z různých provedení!


Dýhované desky vypadají jako dřevěné, protože na povrchu skutečně dřevo je a dovnitř nikdo nevidí,“ dodává. U levnějších výrobků bývá dýhování nahrazeno laminováním. Takový nábytek je označen zkratkou LTD - laminované dřevotřískové desky.


Třívrstvé oboustranně broušené dřevotřískové desky jsou vyráběny především z domácích surovin a vyznačují se nejvyšší kvalitou. Jejich plochy, spodní i horní, . Povrchová úprava vzniká nalisováním dekorativního papíru impregnovaného aminoplastickými pryskyřicemi. Většinou se dále zpracovává a slouží jako materiál pro výrobu lamino desek (LTD), laminátů či pro dýhování.


PROČ LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY. Obsáhlá paleta dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu nabízí využití v mnoha odvětvích nábytkářského průmyslu, inspiraci pro architekty a designéry, jeden ze základních produktů pro vybavení interiérů, kombinaci s . Vás další aktualizované vydání katalogu základních nábytkářských materiálů – laminovaných desek. V naší skladové nabídce najdete tyto materiály od prověřených dodavatelů – Thermopal, Egger, Sonae Industria a Kronospan.


Nedílnou součástí nabídky laminovaných desek jsou i lakované.

Vyrábějí se v mnoha tloušťkách, pro výrobu nábytku by tloušťka neměla být menší než mm. Kompaktnějším materiálem jsou desky lisované z rozvlákněné lignocelulózové .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.