Monday 3 April 2017

Barva na rez cena

Nebyly nalezeny žádné podkategorie. Alkyton-Hladký-Lesklý-Mechová-Zelená. Hammerite-Přímo- Na - Rez -Hladký-Bílá- 25l. ALKYTON je nátěrová hmota. Naše cena 1Kč (EUR).

KOMAPRIM ZÁKLAD PŘÍMO NA REZ základní antikorozní barva na železné kovy 75l. Cena bez DPH: 16Kč. Na nátěry bez zdlouhavých průprav je tu barva na rez.


Tato barva přímo na rez je výjimečná tím, že je možné ji aplikovat na zrezivělé povrchy pouze očištěné od uvolněných částic rzi, prachu, mastnoty a odlupujících se starých nátěrů. Příliš hladké povrchy je vhodné před aplikací pro lepší přilnavost zdrsnit. Je to kvalitní barva s vysokou odolností vůči atmosférickým vlivům.


HAMMERITE přímo na rez , 25l, hladký bílý. Hodnocení produktu: ( Velmi dobrý)recenze.

Prodáváme barvy a laky za nejlepší ceny. Nabízíme široký sortiment včetně značek jako HET, Primalex, Dulux. Barvy laky - online prodej barev. Aplikuje se na nové a starší kovové povrchy, ale i přímo na rez.


Je vynikající volbou, když chcete natírat kovové povrchy. Zaručí vám na mnoho let ochranu před opotřebením, nárazům a poškrábáním. Porovnáním s tradičními . Znamená to odstranit rez , prach, mastnotu a ostatní nečistoty a povrch zdrsnit třeba ocelovým kartáčem. Důležité je podle ní postupovat podle návodu výrobce. A jak vyšly jednošichtovky ze srovnání s klasickým systémem . Nátěr je speciálně vyvinutý přímo na zkorodovaný kov, zajišťuje jeho aktivní ochranu proti korozi až na let.


Díky nové technologii DUALTECH . Na nové kovové ocelové předměty bez koroze se doporučuje po očištění a odmaštění nanést základní barvu a poté vrchní barvy nebo zvolit variantu nátěrových hmot 2V které v sobě obsahují jak základní, tak i vrchní barvu. Komaprim Základ Přímo na rez. Základní antikorozní barva na železné kovy.


Vlastnosti : Vysoká antikorozní ochrana (přímo na zrezivělý povrch), vynikající přilnavost k povrchu, rychleschnoucí, jednoduchá aplikace, vylepšená receptura pro snadnější aplikaci stříkáním. Použití : Pro nátěry zrezivělých ocelových předmětů, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.