Wednesday 22 March 2017

Veganská restaurace praha 1

Indian Asian Vegetarian Friendly Vegan Options Gluten Free Options. Fantastic Indian dining not far from the c. International European Asian Vegetarian Friendly Vegan Options. Nepoužíváme žádné ingredience živočišného původu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba COUNTRY LIFE, s. Natureza Vegetarian House,. Veganská restaurace v srdci Prahy na Malé Straně, přímo pod Pražským hradem.


Přijďte ochutnat kvalitní a originální veganskou kuchyni do zrenovovaných podkrovních prostor nebo na terásku s úžasným výhledem na hrad. Otevírací doba, telefonní čísla, e-mail a adresa kde nás najdete. Spěcháte-li a chcete nás najít pomocí pár kliknutí, stránka Kontakt je přesně pro Vás.


Loving Hut world Loving Hut worldm . Hlavním motem společnosti je. První veganský Fast Food v Praze. Veganské burgery, pizzy, přílohy, bezlepkové sladkosti a nápoje. Přemýšlíte, kam vyrazit na vegetariánské či veganské jídlo?


Zkuste si vybrat na naší mapě. Provozujete veganskou restauraci, bistro či kávárnu? Jun Že vegani zobou pouze zrní? Důkazem toho jsou i pražské veganské restaurace , které nabízí alternativy běžných českých i zahraničních masových jídel. A tak i když zajdete do restaurace, ve které se vaří pouze vegansky, můžete si objednat například svíčkovou s pěti knedlíky nebo veganský guláš.


Ale rádi jsme vám tady vypsali, která tramvaj vás k nám doveze a kde se dá zaparkovat na hodinách v zóně Prahy. Vítejte ve vegetariánské a vegan jídelně Dhaba Beas - Vladislavova 2 Praha 1. Vaříme podle severoindické i mezinárodní kuchyně, bez vajec a glutamanu sodného. Tvoříme zdravou Veganskou Raw Food Restauraci a Cukrárnu s Fresh Juice a Wheat Grass Juice Barem.


V pracovní dny u nás můžete ochutnat polední menu za výhodné ceny. V naší nabídce najdete pouze čistě rostlinné produkty – ať už na poledním menu, na stálém jídelním lístku nebo v denně se měnícím sortimentu domácích dortů a dezertů a čerstvých limonád. Lehké hlavě, vegetariánské restauraci , která má za cíl potěšit Vaše smysly a odlehčit Vaší hlavě.


Vize naší restaurace dostala silný impuls asi před deseti lety, kdy jsme společně s pár přáteli navštívili vegetariánskou restauraci Zen Palate v New Yorku. V příjemné atmosféře si můžete vychutnat denní menu, které se skládá z polévky a hlavního jídla.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.