Monday 27 March 2017

Lahvové pivo poutník

K výrobě používáme nejen kvalitních surovin, ale i klasické technologie. Všechny tyto přednosti se ještě zvyšují tím, že piva jsou nepasterizovaná. Při vjezdu do pivovaru je našim zákazníkům k dispozici podniková prodejna piva , kde je prodáváno vždy nejčerstvější lahvové pivo. K výrobě piva se používá nejen kvalitních surovin, ale i klasická technologie.


To znamená, že výrobky pivovaru mají nejenom výbornou chuť, ale i významnou výživnou hodnotu s příznivými fyziologickými účinky. K výrobě jsou používány nejen kvalitní suroviny, ale i klasické technologie. POUTNÍK 10° světlé výčepní (na objednání), 30lkeg, keg, 700.


Taška na pivo (pivní taška) je určena pro 8-lahví piva o objemu l. Je vhodným a origiálním dárkem pro milovníky piva POUTNÍK. Materiál tašky i vnitřních kapes na lahve: nylon. Vlastnosti: české, chmelová chuť, chmelová vůně, cukr, kulaté, lahvové , nepasterované, plné, sametová pěna, světlé, zlaté . Po sladové chuti následuje hořký ocas. Lotus okomentoval před téměř roky pivo následovně: Měl jsem lahvové.


Určitě točené bude o hodně lepší a chutnější! Sázavou – Naplánovat trasu. Velkoobchodní a maloobchodní prodej nápojů a dalšího gastro zboží. Půjčovna výčepních chladících zařízení, party píp, party stanů a lavic se stoly. Kromě lahvového piva je zde možné zakoupení 5- litrového soudku nebo naplnění těchto 5-litrových vlastních soudků (plní se 1x do týdne).


Nepasterizované pivo plzeňského typu je vyráběno tradičními a osvědčenými technologickými postupy. V sudech lze pivo pořídit jak ve filtrované, tak v nefiltrované verzi. Taková pasterizace, kdy se pivo prudce ohřeje a zase zchladí, mu totiž také moc nepřidá. Пожаловаться на другую картинку.


A nakonec jsme se zašli podívat na plnění lahví a sudů již hotovým pelhřimovským lahodným mokem. Na odchodnou jsme ještě každý dostali tři lahvové 12°. Polička - Otakar 11°, 5l, 3- Kč. Svijany - Svijanský máz 11°, 5l, 3- Kč.


Lahvové pivo Rebel Tradiční světlé výčepní stojí. Jihlavský pivovar nepatří k pivovarům nezávislým, ale je součástí akciové společnosti. K Brewery Group, která vlastní několik pivovarů.


Jak už z názvu vyplývá, místem výroby piva je Jihlava, . DUP - družstvo, Pelhřimov, výrobce kožené galanterie a manikúr, drobná kovovýroba, povrchové úpravy kovů. Lisování, broušení, CNC obrábění. Nožířské zboží, nůžky, pilníky, pinzety. Poutník - „hořký“ 12°, 5l, 3- Kč. Letovice Boskovice Blansko.


Sudové víno druhů, lahvové pivo 4druhů, sudové pivo 5druhů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.