Monday 13 March 2017

Bystřice pod hostýnem restaurace

Přijeďte strávit krásné chvíle plné pohody, radosti a odpočinku v našem útulném penzionu. Stylové zařízení, ochotný a příjemný personál, mnoho příležitostí pro relaxaci či aktivní odpočinek. To vše v nádherné přírodě Hostýnských vrchů. Přímé kontakty na restaurace. Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba.


Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně.

Ano, takhle jednoduché to je! Naše restaurace a bar jsou příjemným zpestřením po bowlingovém turnaji. V naší nabídce najdete jak denní nabídku hotových českých jídel, tak výběr minutek, pizzy a zdravé kuchyně.


Přijďte si posedět v příjemném prostředí Best centra. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Rovněž mezinárodní kuchyně je připravována podle . Veselé pohádkování aneb Večerníček ve dne nespí.


Bystřice pod Hostýnem s požadavky: restaurace.

Pizzerie Osíčko si pro svou vysokou kvalitu získala u zákazníků velmi dobré jméno. Naše pizzerie nabízí výběr z druhů pizzy, takže si vybere opravdu každý. Stylově zařízená restaurace je vybavena klimatizací s kapacitou až zákazníků, terasa s letním posezením pak pojme . Poslat e-mail majiteli ubytování Kontakty. V nábytkem vybavené restauraci je k dispozici také kulečník, jukebox a šipky.


Dále je zde prostorná kuchyň s vybavením, kancelář a . Milovníci piva u nás sdílejí zkušenosti z hospo restaurací , špeluněk i stánků. Na Pivním deníčku se potkávají nadšenci, které baví dobré pivo, kultura kolem něj a mají radost, když si mohou vzájemně pomáhat natrefit na místa, kde to s pivem vážně umí. Vítejte na domovské stránce Restaurace Zahájené.


Svým zákazníkům nabízíme jak denní menu, tak výbornou domácí pizzu. Máme pro Vás připraven výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Na své si přijdou také milovníci kulečníku. Pokud máte rádi živou hudbu, jsme pro Vás ti praví. Podlahová výměra je 3m2.


Nabízíme k pronájmu zavedenou restauraci , která prošla kompletní rekonstrukcí. Nechybí zde prostorná kuchyně 27m kancelář 6m sklad 14m panské a dámské toalety. V patře je salónek m2 . Bohužel jsme nenašli žádný inzerát.

Jakmile se objeví nemovitost podle vašich představ, dáme vám vědět e-mailem. Stačí si nastavit hlídacího psa. Do zavedené restaurace a penzionu Rondo hledáme kolegu kuchaře do našeho kolektivu, nástup možný ihned.


Vás zveme do restaurace a penzionu Rondo na tradiční Svatomartinské husy, připravíme pro vás v průběhu těchto dní několik druhů zelí - dýňové, Talašovo kysané . Stylový restaurant a pension Brusenka – Panský mlýn, je situován v krásném a malebném prostředí Hostýnských vrchů, přímo pod sv. Restaurant a penzion Brusenka nabízí vybranou kuchyni a stylové ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích s vlastním . Aquapark Frenštát pod Radhoštěm. Relaxace pod velmi energeticky posilující pyramidou, posezení nad oblíbeným nápojem v čajovně nebo restauraci , každý pátek je tanec při živé hudbě. Hotel má vlastní kuchyň ,.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.