Thursday 16 February 2017

Vestavná mikrovlnná trouba do horní skříňky

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Mikrovlnná trouba WHIRLPOOL AMW 4IX. Systém distribuce mikrovln 3D. Vestavná mikrovlnná trouba do horní skříňky.


Protože invertor umí účinněji přeměnit energii na mikrovlny, spotřebuje trouba INNOWAVE až o méně energie . Určená na zabudování do horní závěsné skřínky kuchyňské linky. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny. Trouba je vhodná do horní skříňky kuchyňské linky, ovládací panel přistroje je doplněn zeleným grafickým displejem.


Potřebuji poradit ohledně rozměrů vestavné mikrovlnky, která bude zasazená do horní skříňky. Spotřebiče si kupujeme sami, protože nás to výjde téměř o polovinu levněji. Bohužel si nemohu dovolit (z dispozičních důvodů podkroví) vyvýšenou troubu a nad to mikrovlnku. V kuchyňském studiu nám řekli, že skříňka má . Zpět Tisk Poslat mailem. Kód výrobku: SIEHF15M564.


Zdravím, při vyhledávání, jak řešit vestavnou mikrovlnku do ikea kuchyně jsem narazila na tuto diskuzi a moc by mě zajímalo, jak jste to tehdy vyřešili. Mám totiž stejný problém a do ikea mikrovlnky jediné v nabídce se mi vůbec nechce. Moc by mi pomohly případné obrázky.


Příslušenstvím vestavnné mikrovlnné trouby je rámeček, který slouží pro . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Moderní vestavná mikrovlnná trouba.


Je v bílém provedení s černo-bílým grafický displejem. Multifunkční mikrovlnná trouba. Tento produkt již není v prodeji! Crisp – pečení pokrmů do křupava.


Průměr otočného talíře (cm). Funkce Steam – Rychlé a zdravé vaření v páře. Komfort: cookControl 7: Elektronická pečicí automatika.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.