Tuesday 14 February 2017

Sešit s vlastním potiskem

Reklamní předměty a dárky s vaším propagačním potiskem. Pogumovaný sešit As kovovým proužkem. Spočítejte si cenu s vlastním potiskem (počet kusů příznivě ovlivňuje cenu potisku) . Tento krásný zápisník s vlastním designem a fotografií každého zaujme. Potištěné pomůcky se neztratí. Potisk vydrží mytí a praní v pračce.


Ozdobné záložky do knížek s vlastním potiskem textem, logem nebo grafikou. K dispozici ve stříbrné nebo zlaté barvě. Razítko na sešit se jménem. Také stále popisujete dětem ručně . Povinnou školní docházku je třeba každému studentovi zpříjemnit.


Stačí každodenní rutinní pomůcky rozveselit oblíbenou pohádkou, komiksovým hrdinou, motivačním heslem nebo nějakým fórem. Pro tvůj vlastní potisk máme nachystány penály, lehoučké vaky na tenisky nebo vodotěsnou láhev. Orientační cena s potiskem. Psali jste si dosud poznámky na reklamní bloky od jiných firem?


Využijte tyto tiskoviny lépe - vyrobíme Vám oblíbené poznámkové bloky s Vaším motivem. Poradíme si s jakýmkoliv formátem, rozsahem listů a . Plasticky nebo metalicky. Diáře s knihařským potahem a ražbou loga nebo textu. Pořiďte svému školákovi včas . Сохраненная копия Перевести эту страницу Udělejte svým blízkým radost dárkem, který nikdo nemá.


Fotodárky od HappyFoto s vlastní fotkou ocení maminky i tatínkové, malí i velcí. V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem , polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem. Model: BLK-CTV Dostupnost: Na skladě. Trhací blok s vlastním potiskem (listů) - čtverečkovaný. Cena: 1Kč Bez daně: Kč . Objednat si můžete psací bloky s linkami, čtvrtečkami, čisté nebo s vlastním vzorem.


Získejte si místo na psacím stole nebo v domácnosti svých zákazníků a objednejte si psací bloky s individuálním potiskem za výhodnou cenu v našem online obchodě ještě dnes! Vytiskněme pro Vás taky firemní bloky podle speciálního . Vyberte vhodnou šablonu, nahrajte dostatečně kvalitní fotografii a od originálního dárku pro vaše nejbližší vás dělí jen pár kliknutí myší. Obdarujte někoho, na kom vám obzvlášť záleží, originální a zároveň praktickou věcí v podobě teploučké deky s vlastním potiskem.


Motiv a jeho provedení je jen na vás, kreativitě se meze . Podle požadavků jednotlivých základních uměleckých škol tiskeme také žákovské sešity s logem základní umělecké školy, případně se jménem školy na titulní straně. Tato varianta představuje žákovský sešit s potiskem v barvě na bílém podkladě. Pro ukázku další náhledy žákovských sešitů s vlastním logem. Motivy na obálkách jsou pravidelně obměňovány a zákazníkům nabízíme možnost výroby záznamních knih s vlastním motivem. Zápisníky a záznamníky jsou záznamní knihy z kvalitního bezdřevého papíru se speciálním vnitřním potiskem.


Materiál: Tvrdá vazba s vlastním návrhem. Desky mohou být opatřeny kovovými růžky. Našla jsem jeden perfektní obrázek a když jsem o pár minut později v šuplíku našla jeden skoro nepopsaný sešit , hned mě něco napadlo.


Je to víc než prosté a přitom tak hezké! Návod ani není potřeba psát, stačí se podívat na fotku a vše je hned jasné .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.