Německá kamenná sůl , jedlá sůl , až mm, přírodní, kg. Tato jemně mletá kamenná sůl se doporučuje k ochucení pokrmů, ale je vhodná i pro jiné použití, kde záleží na přírodní kvalitě. Přírodní kamenná sůl je uložena, chráněna před vlivy prostředí, ve 4a. Přednosti: - čistě přírodní kamenná sůl. Jedlá sůl kamenná – hrubá je určena pro malospotřebitelské i velkospotřebitelské použití při přípravě pokrmů a konzervaci po- travin.
Zvláště vhodná je k dekoraci pečiva a do solných mlýnků.
Solné Mlýny Sůl jedlá kamenná s jodem a fluorem 1kg. Pro zákazníky s alergií na jód je určena jedlá kamenná sůl bez přídavku jódu. JEDLÉ SOLI PRO VÝROBCE POTRAVIN, EXTRA JEMNÉ JEDLÉ SOLI.
Jednotlivé druhy soli se od sebe liší způsobem jejich těžby či získávání: kamenná sůl je získávána převážně . Country Life Sůl himálajská růžová jemná 5g. Jedlá kamenná sůl s jódem Složení : Vyrobeno z kvalitní čisté kamenné soli s optimálním složením stopových prvků, nutných pro správnou funkci. Kamenná jedlá hrubozrnná sůl na výrobu barevných koupelových solí.
Chemické složení: Bezbarvé pevné krystaly, bez zápachu, nehořlavá látka.
Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se. Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací. Malá zrna jsou ideální pro rychlou rozpustnost nebo pro další mísení.
Dodavatel soli, chemikálií. Tato sůl je až 5miliónů let stará. Je mimořádně čistá a díky tomu je určena k okamžitému použití člověkem. Těží se ručně, je omývána a sušena na slunci.
Země původu: Pákistán, Himálaje. Minimální trvanlivost do : při skladování v suchu neomezeně. Neobsahuje žádné chemické příměsi, bez . Název je složený z řeckých slov halos – slaný a lithos – kámen. Tato klasická jedlá sůl - chlorid sodný - je vhodná spíše pro průmyslové využití.
Jde o chemicky ošetřenou (rafinovanou) a upravenou sůl , která je zbavena. Legislativní zařazení Sůl jedlá kamenná. Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, .
Vytěžená sůl se upravuje mletím, proséváním a čištěním. Obvykle je využívána jako průmyslová nebo jedlá a bývá obohacována jodem. Hlavními producenty soli kamenné jsou USA, země bývalého Sovětského svazu, Čína, Německo a Velká Británie.
Sůl kuchyňská (také označovaná jako „ jedlá “) je chemickým složením chlorid sodný (NaCl), který se získává dobýváním podzemních ložisek ( kamenná sůl ) nebo z mořské vody, v níž je její obsah kolem (uvádí se průměrný obsah různých solí). Nabízíme špičkovou gastronomii. Vaše internetové potraviny.
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.