Scuk je průvodce, kterému můžete věřit. Představuje výběr těch nejlepších podniků na základě stovek recenzí od prověřených hodnotitelů a tisíců návštěv spokojených zákazníků. Osm míst v Berlíně, které nesmíte minout. Tři pecky na jídlo, co zatím v Česku nemají obdobu.
Plus pět nejlepších kaváren, kde můžete popíjet, snídat a očumovat nejmladší generaci šikovných baristů.
Samorozumně mám i jedno překvápko pro všechny městské pěstitele. Martin Kuciel alias Pan Cuketka odpovídal na dotazy čtenářů IHNED. Drahé restaurace , špičková obsluha a malé porce jsou zlo, v lepším případě třídní nepřítel ;) Tolik předsudků a neporozumění na cmtextu jsem už. I klasická jídla je možné připravit novým a zajímavým způsobem. Pavel Bicek ze špičkové restaurace U Svaté brány v Kadani připravil na žádost MF DNES moderní štědrovečerní menu.
Nechceme restaurace poškozovat, do jisté míry se je snažíme i chránit. Podniky, které nemají dobré hodnocení, schováme, ty dobré se naopak snažíme dávat dopředu.
Věříme, že má smysl doporučovat místa, kam stojí za to vyrazit, ne vysvětlovat, proč někam nejít. Kolik Scuk sdružuje restaurací? A kam se v Kodani vydat, pokud vás nelákají luxusní a drahé michelinské restaurace ? Pan Cuketka doporučuje obrátit pozornost směrem k vyhlášeným pivním barům Mikkeler. A pokud budete mít po pivním večeru náročné ráno, zkuste pro nastartování dne nějakou z kaváren The Coffee Collective.
Restaurace Harmony to je dobré jídlo a živá hudba v Praze 4. Tak restaurace Mlsná kavka mě hluboce zklamala. Všichni jsme se shodli, že do této restaurace už nikdy nezavítáme, nechápu, že ji někdo může vychvalovat. Nabídka jídel mizivá - z hlavních jídel máte na výběr tak 6-originálních, ostatní jako penne s omáčkou atd. Zapečená cuketka sýrem, Krůtí roláda s dýňovým pyré, Lávový dortík a jiné.
I pro náročné gurmány je u nás otevřena restaurace , která svou výjimečnou kuchyní uspokojí snad všechny milovníky dobrého jídla a pití. Dvě pražské restaurace uhájily hvězdu v prestižním průvodci Michelin. Michelinskou hvězdu získaly dvě české restaurace : Alcron a Degustation.
Na internetu se pohybují nejen slavní šéfkuchaři (například Twitter Gorgona Ramsaye) a restaurace , ale internet se stal zejména ideální platformou pro. Fenomén Cuketka Není to tak dlouho, co měl nejslavnější český foodbloger . Tradiční české ingredience zpracované v puristickém skandinávském stylu tvoří páteř menu nové restaurace The Field.
Místy to vypadá, že se The Field úspěšnou konkurencí dost inspiroval: na obdobnou úpravu uzeného jazyka upozorňoval třeba bloger Cuketka. Ve výsledném žebříčku nechybějí hospody klasického střihu, nejluxusnější pražské restaurace ani malé rodinné podniky.
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.