Friday 27 January 2017

Wellness pobyty jižní morava

Relaxujte a vybírejte z rozsáhlé nabídky wellness pobytů v prověřených wellness hotelech. Víme, ve kterých lázních a lázeňských hotelech vám bude blaze. Tři dny relaxace a odpočinku v prostředí krásné přírody a historických památek. Nabízíme slevy z celé republiky. Slevový zpravodaj vám pravidelně přináší aktuální slevy z vašeho města.


Jižní Morava – 3denní wellness pobyt pro dva s polopenzí. Díky wellness centrům si můžete po celodenní cyklistické túře dopřát dokonalou relaxaci ve whirlpoolu. Svěřte se do rukou wellness odborníků a vychutnejte si řadu wellness služeb, . Za historií do Lednice a nebo do Valtic, za přírodou do Národního parku Podyjí, za nejlepšími wellness pobyty do hotelů z naší nabídky. Navštivte Lednicko- valticko a Podyjí.


Logo slevového portálu Slevoking. Vše odpovídalo nabídce, hotel i personál velmi příjemný, strava výborná, wellness super, pobyt v hotelu bych rozhodně doporučila. Všechny slevy na pobyty a ubytování na jižní Moravě na jednom místě. Nenašli jste vhodný víkendový nebo wellness pobyt na jižní Moravě ? Podívejte se na další slevy na pobyty z celé ČR. Dovolená s CK FIRO-tour.


Nezapomenutelné cestování s celou rodinou. Je likož se hotel nachází ve vinařské oblasti, svým hostům nabízí širokou nabídku vinných procedur. V hotelovém wellness je k dispozici lázeňské centrum se saunovým světem, Kneippovým chodníčkem a solnými lázněmi.


Pobyt s neomezenou konzumací vína v penzionu na jižní Moravé. Relaxujte s námi výhodně. Vyberte si z báječných slev. Vydejte se na dovolenou jako v ráji.


Užijete si vstupy do wellness centra s vířivkou, saunami a vodním barem, skvělou polopenzi, neomezenou konzumaci vína během jedné večeře, množství sportovních aktivit a další bonusy! V regionu jižní Morava vybírejte z nabídky wellness hotelů v destinacích Brno, Znojmo, Lednice nebo třeba Hustopeče. Všechny nabízené wellness hotely poskytují ověřené služby. Užijte si wellness pobyty nebo víkendové pobyty.


Pokud je Vám ovšem příjemnější výběr dle kategorie, můžete volit dle tématu a přejít přímo . Přijďte si užít relaxační víkend pro dva ve wellness centru Ohrada Vísky u Letovic.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.