Thursday 26 January 2017

Tapeta new york na stenu

U této fototapety si můžete vybrat z několika rozměrových variant a dvou materiálů. Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma. Jestliže si nalepíte tuto tapetu do svého obývacího pokoje, do ložnice či do jiné místnosti, rázem se váš interiér promění k nepoznání. Barvy jsou většinou v černobílých odstínech, do některých tapet je přimíchána další . Mesto, ktorého štýl je známy takmer každému.


Vychutnajte si nočný pohľad na túto metropolu.

New York tapety na stenu , vstavané skrine, nábytok,. Hodnotenie produktu:. Svetové metropoly a iné známe miesta, ktoré poznáte z dovoleniek a výletov.


Vliesové fototapety sa vyznačujú. Naše tapety s architekturou vám dají možnost obklopit se známými architektonickými skvosty. LEPIDLO JE SÚČASŤOU BALENIA.


U tejto fototapety si môžete vybrať z niekoľkých. E-shop na tapety , fototapety, nálepky, šablóny, dekorácie, lišty, dekoratívne nátery, farby.

Pokud máte specifické požadavky na velikost fototapety, pak nás . Moderní 3D tapety na zeď, fototapety a vliesové tapety z kvalitních materiálů, s originálními a patentovanými vzory. Exklusivně jen na Stapety. Rôzne rozmery a designy!


Cena dopravy od 3€ a pri nákupe nad 60€ je doprava zadarmo! Fototapety skladom, doručenie do hodín. Tapety skladom ihneď zasielame. Veľkomesto na Vašej stene už nie je minulosť.


New york foto tapety na stenu , alebo Londýn sú dostupné presne na rozmer Vašej steny. Zadajte si vlastný rozmer a nebuďte limitovaný. Vlisové foto tapety sú ideálne na hladké steny , alebo sádrokartón. U nás môžete platiť cez platobnú bránu . Pomocí lepidla snadno připevní fototapety na zeď nebo na dveře.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Nevyplňujte toto pole: .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.