Wednesday 18 January 2017

Podlahová krabice 8 modulů

OptiLine 45-Unica podlahová krabice - mod. EAN: Elektroodpad: KS Min. Umožňují vytvořit přípojné místo pracoviště ve zdvojené podlaze nebo v betonové podlaze (za současného použití plastové nebo kovové instalační krabice). Určeny pro podlahy s použitelným prostorem minimálně mm. PAPBT (polybutylen tereftalát) Ocel.


Nabízíte podlahovou krabici do betonu pro modulů ? Je podlahová krabice Optiline . Krabice pro modulů (1) MosaicTM. Reversibilní kryt může být pokryt kobercem, vinylem, laminátovou podlahou, atd. Elektroinstalační krabice a zásuvkové lišty do betonových, zdvojených podlah.


Podlahová krabice se zásuvkami Unica. INSTALAČNÍ A ÚLOŽNÝ MATERIÁL - Konfigurovatelné krabice. Seřadit podle: čísla zboží - vzestupně, čísla zboží - sestupně . Vhodné pro zapuštěný podpodlažní kanál (zavřený). Vestavěný vstup pro podlahovou krabici. Počet vestavitelných přístrojů.


NEO box, 192x267mm, IP 30. KRABICE S KRYTEM PRO VLEP. EDÁ, LZE PŘÍMO OSADIT POUZE PŘÍSTROJI MOSAIC (45X45MM) BEZ NUTNOSTI JAKÉHOKOLIV PŘÍSLU. EDÁ,LZE PŘÍMO OSADIT POUZE PŘÍSTROJI . Dostupnost: obvykle dnů. BOX, SINGLE DOUBLE ALTIRA, podlahová krabice - modul.


Legrand nabízí inovované výrobky pro instalace ve zdvojených a betonových podlahách. Nové podlahové krabice ladí s. Uniform podlahový systém Unikátní podlahová krabice je vhodná pro všechny velikosti kanálů. Výšku a šířku krabice lze snadno upravit tak, aby vyhovovaly pro použití libovolného podlahového kanálu nebo elektroinstalační trubky. Víko lze zavřít i tehdy, jsou-li kabely připojeny. Vrchní víko lze vyplnit dle vašich představ (dřevem, podlahovými obklady…) o tloušťce cca mm.


Možné kombinace velkých modulů , s tím, že velký modul = malé moduly. Відсутні: POHODA Shop - PODLAHOVÁ krabice, modulů, šedý kryt shop. Hidden Box krabice ( malých modulů ) je vyrobena z kvalitní nerezové oceli o tloušťce mm. Skládá se ze dvou částí, těla krabice a výškově seřiditelného rámu s vyklápěcím víkem.


Při používání je víko zavřené a kabely pro spotřebiče jsou vedeny otvory ve víku. Pevné tělo krabice se instalací a používáním nedeformuje a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.