Thursday 26 January 2017

Oční linky pro malé oči

Oficiální Avon vizážistka Markéta Feigel v instruktážním videu poradí, jak si poradit s líčením malých očí ? Malým očím hodně lichotí silná linka na horním víčku. Táhněte ji od vnitřního koutku oka a směrem ven ji rozšiřujte. Jaké barvě stínů se u malých očí vyhnout. Paradoxně i tmavá oční linka , která je vedená správně můře mít velkou zásluhu na zvětšení očí. U linky nedělejte žádné ostré tvary, horní linka by měla až k vnějšímu koutku oka kopírovat kulatý var očí a pouze v koutcích se mírně zvedat.


Malé oči jsou většinou v obličeji zapadlé a nevýrazné. Potlačit: Nakreslete tmavý stín pod obočí, ne na víčko. Vynechte líčení uzavřenou linkou kolem očí.


Opticky je tím totiž uzavřete a tím ještě zmenšíte. Oční linky jsou jedním z nejdokonalejších stylů líčení. Dokážou vám totiž dát dramatický pohle zvládnete je za pár vteřin a společně s červenou rtěnkou a perfektní pletí jde o ikonický look, který nikdy nevyjde z módy.


Každému tvaru očí ale sluší jiný styl očních linek. Problém s pokleslými víčky vaše kosmetická taštička samozřejmě vyřešit nedokáže. Pokud vám ale matka příroda nenadělila kukadla jako zrcadla a vy byste je přesto chtěla, můžete si snadno pomoci make-upem.


Naučte se líčit tak, aby to nejvýraznější, byly vaše oči. Linka vytvořená kajalovou tužkou působí jemně. Na běžné denní nošení ideální!


V případě denního líčení můžete trochu ubrat: „Pro dámy, které nechtějí vypadat příliš nalíčeně, mám tip – linku vytvořte mezi slznou hranou a řasami. Nejlépe vám to půjde s malým štětečkem a gelovou linkou. Jestliže se rozhodnete pro linky , pamatujte, že musí být jemné a tenké. Oční stín volte v přirozené tělové barvě. Máte-li oči opravdu malé a hodně spadlý koutek, mějte po ruce menší velikost štětce, se kterou se vám bude snadněji manipulovat.


Co se týče spodní linky , myslím, že na ulici běhá děvčat s černě orámovanýma očima dost. Celkově ani černá není zrovna dvakrát vhodná, mnohem lepší jsou oční tužky v barvě hnědé nebo šedé. Vyzkoušej barevné oční linky. Kromě stínů můžeš vyzkoušet barevné linky či tužky na oči.


Tvůj pohled rozzáří bílá, stříbrná nebo zlatá tužka, kterou nanášej na vnitřní stranu spodního víčka. Bílou můžeš vzít i přes den, třpytivé linky se hodí spíše na večerní líčení. Zlatá obecně sluší nejvíce . Naneste světlý odstín po celé ploše horního víčka. Tmavé stíny malujte směrem ven a šikmo pokračujte kousek dál pod řasy.


Tak si oči opticky prodloužíte. Kajalovou tužku nebo oční linky veďte podél horních i spodních řas směrem ven. Rovněž podtrhnou optické prodloužení.


Dejte si pozor na to, aby . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma líčení zapadlých očí. Zeptat na líčení zapadlých očí ? Mám oči jako Caterine Zeta Jones,máte některá fotky očí se stejným. Monofonní (nebo také asijské) oči jsou většinou male , bez zvrásnění, s výraznou kostí obočí. Pokud je chcete zvýraznit, doporučujeme vám líčení ve stylu kočičích očí.


Olemujte si horní linku tužkou na oči a na vnějším koutku si vytvořte mini kočičí oko. Některé ženy si stěžují na to, že mají příliš malé nevýrazné oči, kterých si skoro nikdo nevšimne. Pomocí několika triků je však možné i malé oči opticky.


Stejně tak není dobré používat černé linky , vybereme si raději světle hnědou nebo bílou tužku a tou neobtáhneme oko celé, ale jen spodní linii . Tento styl líčení není vhodný pro ženy s vnější částí oka směrem dolů, tzv. V takovém případě se lince raději vyhněte a pohrajte si spíše s očními stíny. Zvětšíte je výraznou linkou, protáhlou hodně směrem do vnější strany.


Pokud máte oči malé , je pro vás toto líčení ideální. Použít hodně světlé stíny - vhodné široké oční linky. Zvýrazňující stín výše k obočí. Konturovací tužka jen do řas až téměř „do oka“ - použít jen tmavší stíny.


Přes make-up a pudr nakreslit konturovací tužkou linku . Líčení očí už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Netřeba říkat, že krásné oči jsou jedním prvkem, který zcela zlepšuje vzhled vaší tváře. Velké, hluboké oči to sluší, i když jste na sobě minimální make-up.


Ale ne každý je obdařen velkým, vykulenýma očima. Znamená to, že si nikdy nemůžeme sportu širokou probudil vzhled?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.